Riga Food 2015 - 10
Foto: LETA
Rudens ir laiks, kad, paralēli ziemas krājumu gatavošanai, varam arī svaigā veidā izbaudīt pašmāju gardumus, kas mānīgajā un aukstajā gadalaikā nepieciešami, lai uzlabotu imūnsistēmu un aizsargātu mūs no saaukstēšanās.

Piedāvājam gan pašu dārzā izaudzējamus, gan no tālākām zemēm aizgūtus un veikalā nopērkamus veselīgus produktus, bez kuriem rudenī nevar iztikt. Lai organisms cīnītos ar baciļiem, uzlabotu imūnsistēmu un pirms ziemas raksturīgi neuzņemtu kādu lieku kilogramu, iesakam piecas uztura sastāvdaļas, kas ir ne tikai garšīgas, bet arī vitamīnu un organismam nepieciešamu vielu pārpildītas. Kas ir šie brīnumprodukti un kāpēc tiem vieta savā šķīvī jāatvēl ikvienam no mums?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!