Foto: Publicitātes foto

Mūsdienu biznesa vidē, kas ir dinamiska un daudzveidīga, jaudīgs un izturīgs dators ir tikpat svarīgs kā kompetents un lojāls darbinieks, lai tas neliktu vilties un ļautu darboties jebkādos apstākļos. "ASUS Expertbook" biznesa sērija spēj apmierināt ikviena uzņēmēja vajadzības – sākot no premium klases ierīcēm, kas aprīkotas ar profesionālu programmatūru, un beidzot ar ātru un ērtu servisu.

Iekārtas radītas tā, lai būtu izturīgas pret ikdienas pārvietošanos – jebkura "Expertbook" sērijas ierīce ir nodrošināta ar militārās izturības standartu MIL-STD-810H, kas apliecina tās izturību pret triecieniem, karstumu, aukstumu un putekļiem. Tā ir galvenā iezīme, kas atšķir to no mājas lietošanai paredzētās sērijas. Tāpat arī ar papildu aizsardzību ir aprīkotas visas ieejas, izejas un eņģes, lai tās varētu izturēt biznesa darba vides slodzi ar lietošanas laiku 8-10 stundas dienā," skaidro "ASUS" pārstāvis Baltijā Kaspars Kalniņš.

"ASUS Expertbook" sērija ir izstrādāta dažādos līmeņos, lai nosegtu katra biznesa līmeņa vajadzības – gan tiem, kuri lielākoties strādā birojā pie galda, gan ļoti mobiliem darbiniekiem, kā arī pieejams vadītāja līmeņa modelis, kas sver tikai 1 kg un ir ar ilgāku baterijas darbības laiku – līdz pat 16 h ("ASUS ExpertBook B9"). Iekārtas ir sadalītas pa līmeņiem: no B1, kas paredzēts biroja lietošanai, līdz B7, kas ir tā dēvētais "enterprise level" – ar 5G internetu un ID karšu lasītāju aprīkots premium klases dators, kas izceļas arī no estētiskā aspekta. Absolūti unikāla opcija "ASUS Expertbook" biznesa sērijā ir izgaismotā ciparnīca uz skārienpaneļa jeb "TouchPad" 14 collu datoriem – citi ražotāji 14 collu datoriem šādas iespēju nepiedāvā.

Vaicāts, kādiem uzņēmumiem ir aktuālas "Expertbook" sērijas piedāvātās iespējas, Kalniņš atbild, ka mūsdienu biznesa vidē vairs nav svarīga ne uzņēmuma darbības joma, ne tā lielums, jo pats galvenais ir mobilitāte, veiktspēja un jauda. "Mēs redzam, ka daudz ir parādījušies uzņēmumi ar 1-2 cilvēki, kuriem primārais ir pārvietošanās un aizsardzība pret tās potenciālajiem izraisītajiem kaitējumiem: triecieniem, ūdeni, putekļiem, karstuma un aukstuma. Turklāt tie ir cilvēki, kuriem ir nepieciešams ne vien darbspējīgs dators, bet svarīgs ir arī serviss," uzsver Kalniņš.

Visiem "ASUS Expertbook" sērijas datoriem ir trīs gadu garantija, kuru vajadzības gadījumā nodrošina Latvijas servisa centrs, kā arī par papildu samaksu tiek nodrošināts tā dēvētais "on site" serviss, proti, iekārtas labošanai netiek sūtītas prom, bet gan remontēts pie klienta uz vietas. Ik dators ir aprīkots ar profesionālu biznesa programmatūru, kas ļauj uzreiz ķerties pie darba un nav nepieciešams papildu ieguldījums, lai to aprīkotu. Ja tomēr klientam ir kādas specifiskas vēlmes, kas nav standarta piedāvājumā, tad iespējams piesaistīt arīdzan partnerus, kuri spēj nodrošināt papildu vajadzības.

"Uzņēmumiem pat patiesībā ir vairāk bonusu nekā privātpersonām. Piemēram, biznesa sēriju pirms iegādes ir iespējams notestēt, ko uzņēmumi arī aktīvi izmanto. Tas rezultējies daudzos veiksmes stāstos, kad pēc izmēģināšanas attiecīgā iekārta tiek arī iegādāta. Izmantojot uzņēmuma izvēlētu partneri vai arī sazinoties ar mums pa tiešo, piemēram, caur "LinkedIn" vai "Facebook", mēs sagādāsim vai nu izvēlēto, vai maksimāli līdzīgu datoru," atklāj Kalniņš.

Turklāt uzņēmumu gadījumā izdevīgums rodams arī datoru skaitā, proti, jo vairāk datoru uzņēmums iegādājas, jo labāka cena. "Te darbojas vairumtirdzniecības princips. Pie lielāka apjoma mēs varam nokomplektēt tādu ierīci, kādu klients vēlas. Piegāde šajā gadījumā gan aizņems vairāk laika – līdz pusotram mēnesim. Gatavi datori, ja ir pieejami noliktavā, tiek piegādāti 1-2 darba dienu laikā."

Lai kā biznesa partneris "ASUS" varētu startēt valsts konkursu iepirkumos un kotēties tirgū arīdzan Eiropas līmenī, ierīces ir saņēmušas dažādus kvalitāti apliecinošus starptautiskus sertifikātus: CE sertifikāts, kas garantē produkta atbilstību drošības, veselības un vides aizsardzības prasībām, ENERGY STAR® un EPEATTM, kas apliecina enerģijas patēriņa efektivitāti, kā arī vairāki apliecinājumi par ilgtspējīgu izejmateriālu un iepakojumu izmantošanu un otrreizēju pārstrādi, kas ilgtermiņā samazina uzņēmuma CO2 pēdu.

"ASUS Expertbook" biznesa sērijas datorus var iegādāties vai nu caur uzņēmuma izvēlētiem partneriem, vai populārākajās interneta vietnēs, kur var iegādāties "ASUS" tehniku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!