Foto: Publicitātes foto
Kanāls Filmzone – galvenais Oskaru ceremonijas kanāls Baltijas valstīs – ar prieku paziņo, ka arī šogad prestižais filmu apbalvošanas pasākums būs skatāms tiešraidē. 95.Oskaru ceremonija būs skatāma 13.martā plkst. 2:00 pēc Latvijas laika kanālā Filmzone.

Kino jomu Oskaru ceremonija uz lielās skatuves Holivudā godinās 12. marta vakarā. Tradicionālā un spožā ierašanās uz sarkanā paklāja ievadīs vakara galveno notikumu – balvu pasniegšanas ceremoniju. Šo pasākumu tiešraide Latvijā aizsāksies agrā 13. marta rītā, pulksten 00.30, bet kulmināciju sasniegs pulksten 2, mirdzošajā notikumā izrādot cieņu izcilākajiem talantiem un radošumam filmu industrijā.

Kanāla Filmzone izplatītāju "Duo Media Networks" vadītājs Jurijs Pihels (Jüri Pihel) neslēpj savu sajūsmu, norādot: "Esam patiesi saviļņoti par šo iespēju demonstrēt Oskaru ceremoniju, ko papildina labākās oskarotās filmas kanālā Filmzone. Mūsu mērķis ir skatītājiem piedāvāt labāko kino un godināt filmu radīšanas mākslu visā tās spožumā."

Turklāt tuvākās divas nedēļas pēc tiešraides kanālos "Filmzone" un "Filmzone Plus" būs skatāmi ceremonijas atkārtojumi. Abi kanāli martu veltīs zeltīto statuju ieguvējiem, skatītāju priekam kopā demonstrējot teju 40 īpaši atlasītas filmas, kas ieguvušas un nominētas Oskaru balvām.

Nepalaidiet garām jaunāko informāciju par Oskaru ceremonijas jaunumiem, sekojot "Filmzone Latvija Facebook" lapai!

Filmzone ir ekskluzīvais Oskaru ceremonijas TV kanāls Baltijas valstīs, un tā misija ir vietējiem televīzijas skatītājiem sniegt labāko kino pieredzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!