Foto: Publicitātes foto
Kur ir labākie tusiņi? Pie mums klubā! Precīzāk – izklaides klubā "MaryMaris", kur iespējams lieliski pavadīt laiku kopā ar visu ģimeni. Šī gada novembrī tirdzniecības centrā "Sāga" tika atvērts jauns klubs "MaryMaris", un šeit ir daži iemesli, kāpēc jums ir nepieciešams savākt bērnus un aši doties uz šo nu jau visai populāro vietu.

Bērni – sajūsmā!

Kas ir "MaryMaris"? Tie ir vairāk nekā 3,5 tūkstoši kvadrātmetru prieka. Šeit ir viss, lai pavadītu laiku kopā ar bērniem vai atpūstos pašiem, kamēr bērni izklaidējas savā nodabā. Labirints, baseins ar bumbiņām (patīk visiem bērniem vecumā no 1 līdz 99!), batutu komplekss, šķēršļu josla "Ninja", sporta aparāti, virvju parks, jautras kāpšanas trases... vārdu sakot, klubā var pavadīt visu dienu un nepamanīt, kā tā aizlidojusi.

"MaryMaris" pārstāve Jekaterīna Barba stāsta, ka pēc trīs gadu veiksmīgas izklaides kluba pastāvēšanas t/c "Akropolē" tika nolemts atvērt vēl vienu klubu t/c "Sāga": "Mūsu platuma grādos ir ļoti vajadzīgas vietas, kur bērni jebkurā gada laikā var izlādēt savu nenogurstošo enerģiju, izklaidēties, muļķoties un lieliski pavadīt laiku. Klubs tirdzniecības centrā "Akropole" jau ir iekarojis ne tikai Latvijas, bet arī kaimiņvalstu – Lietuvas un Igaunijas – viesu sirdis. Daudzus mūsu viesus mēs jau pazīstam personīgi un zinām pēc vārdiem – mēs ļoti novērtējam šo uzticību un to, ka mūsu viesi izvēlas tieši "MaryMaris" ģimenes atpūtai un svētkiem. Aicinām ikvienu apmeklēt jauno klubu "Sāga" un iepazīties ar jauno lokāciju – iespējams, tieši šis klubs kļūs par jūsu iecienītāko vietu, kur atpūsties visai ģimenei."

Starp citu, "MaryMaris" t/c "Sāga" ir vienīgā vieta Latvijā, kas visu gadu piedāvā virvju parku zem jumta. Parasti virvju parki darbojas tikai vasaras sezonā, tomēr tiem, kam patīk pārbaudīt savu izturību un veiklību, ir iespēja izbaudīt virvju parku jebkurā gada laikā, dodoties uz "MaryMaris". Parkā ir četru veidu takas, tāpēc gan bērni, sākot no 6 gadu vecuma, gan pat pieaugušie atradīs kaut ko sev interesantu.

Lūdzu, ņemiet vērā: pirms biļetes iegādes ir vērts pajautāt instruktoriem, vai jūsu bērns tiks ielaists kāpšanas trasē un virvju parkā auguma un svara ierobežojumu dēļ. Tāpat lūdzam pievērst uzmanību, ka virvju parka un kāpšanas trases izmantošanai nepieciešami maināmi sporta apavi – botas!

Ideāla atpūta vecākiem

Kluba galvenais mērķis ir panākt, lai ikvienam ir interesanti. Kamēr bērni velta laiku atrakcijām, jautrai skriešanai un citām aktīvām izklaidēm, vecāki to var vai nu darīt kopā ar viņiem, vai atpūsties kafejnīcā, vai pat ātri aiziet īstenot kādu citu plānu. Tiesa, pēdējo var atļauties tikai tie vecāki, kuru bērni ir nedaudz pieaugušāki. Kluba teritorijā bērni līdz septiņu gadu vecumam saskaņā ar Latvijas likumdošanu var atrasties tikai vecāku vai vecāku bērnu pavadībā, kuri sasnieguši 13 gadu vecumu.

Katrs vecāks zina, ka bērnu ballītes organizēšana prasa daudz nervu un laika – un tā vienmēr pietrūkst. Tāpēc "MaryMaris" jūs varat pasūtīt bērna dzimšanas dienas ballīti. Vecākiem nav jāuztraucas ne par ko – ir mājiņas un galdiņi, kur viesu ierašanās laikā viss jau ir uzklāts, un, lai bērniem būtu jautri un interesanti, var atsevišķi pasūtīt animatoru pakalpojumus. Turklāt šeit klubā var pasūtīt fotogrāfa pakalpojumus, lai iemūžinātu katru laimīgo mirkli. Vecāki var būt pārliecināti, ka bērni tiek uzraudzīti un lieliski pavada laiku! Tā kā pieprasījums pēc bērnu ballītēm "MaryMaris" ir ļoti liels, ir vērts iepriekš parūpēties par ballītes rezervēšanu.

Vēl viena lieta, kas vecākiem dod iespēju patiešām atpūsties "MaryMaris", ir restorāns. "Par godu jaunā kluba atvēršanai "Sāga" mūsu šefpavāri ir izstrādājuši jaunu ēdienkarti. Tajā var atrast ne tikai klasiskos frī kartupeļus, nagetus un picas, kas garšo gandrīz visiem, bet arī daudzus citus ēdienus – olu kulteni, putru, zupas, kartupeļu biezeni, pelmeņus, pankūkas, steikus utt. Ikviens varēs izvēlēties to, kas viņam patīk, un justies ērti," par restorānu stāsta "MaryMaris" pārstāve Barba.

Drošība

Lai nepakļautu nevienu viesi liekam riskam, "MaryMaris" pastiprināta uzmanība tiek pievērsta dažādiem drošības aspektiem:

  • Klubā tiek stingri uzraudzīta higiēna, tāpēc pirms atrakciju apmeklēšanas visiem viesiem būs jāvelk nost apavi. Ja ir vēlme nodrošināt sev vai savam bērnam papildu drošību, var nākt pretslīdes zeķītēs vai iegādāties tās turpat klubā.
  • Kāpšanas trasē un virvju parkā strādā īsti profesionāļi – visiem instruktoriem ir alpīnistu sertifikāti, tāpēc viesu dzīvība ir drošās rokās.
  • Bērni, kas jaunāki par 14 gadiem, netiks izlaisti ārpus kluba bez vecāku klātbūtnes.
  • Visas atrakcijas katru dienu tiek tehniski pārbaudītas, nodrošinot maksimālu drošību katram kluba viesim.

"Mēs ne tikai gādājam par prieku, bet arī rūpējamies par savu viesu drošību," saka "MaryMaris" pārstāve Barba.

Speciāls piedāvājums

Abos "MaryMaris" klubos visu gadu darbojas īpašs piedāvājums – bērniem ar invaliditāti un bērniem no daudzbērnu ģimenēm (kuru vecākiem ir "Ģimenes karte 3+") viena dienas biļete bez laika ierobežojuma un visām atrakcijām maksā septiņus eiro.

Darba laikus, biļešu cenas un visu pārējo informāciju par izklaides klubu "MaryMaris"var atrast mājas lapā vai zvanot pa tālruni +371 66 255 551.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!