Foto: Publicitātes foto
Tā kā tehnoloģijas strauji attīstās un dzīves ritms paātrinās, tiek meklēti jauni risinājumi, lai vienkāršotu ikdienas dzīvi un ietaupītu laiku, kas pavadīts mājsaimniecības darbos. Viens no darbietilpīgākajiem un uzmanību pieprasošākajiem mājas uzdevumiem ir logu tīrīšana.

Mehāniskā logu tīrīšana prasa ne vien daudz laika, bet arī fizisku piepūli. Logu berzēšana rada neskaitāmas kaitīgas kustības cilvēka mugurkaulam un plecu daļai. Logu mazgāšanas robots var nozīmīgi izmainīt šī uzdevuma ikdienas rutīnu: ietaupiet laiku, enerģiju un pasargājiet sevi no negadījumiem. Tā kā pieprasījums pēc logu tīrīšanas robotiem pieaug, tiek pievērsta pastiprināta uzmanība papildus funkcijām, kas palielinātu logu tīrīšanas efektivitāti un uzlabotu kvalitāti. Premiummajas.lv speciālisti runā par logu tīrīšanas robotu priekšrocībām un iepazīstina ar jaunāko logu tīrīšanas robotu HESTER M2-PRO.

Lielu un grūti aizsniedzamu logu tīrīšana

Lielu logu tīrīšana no ārpuses ir ne vien neērta, bet var būt arī bīstama. Pirmkārt, ļoti bieži izaicinājums ir aizsniegt liela izmēra logu stūrus, reizēm tas ir pat neiespējami. Bieži ir redzams, ka cilvēki nedroši balansē uz virtuves krēsliem, galdiem vai palodzēm, lai notīrītu grūti sasniedzamus logus. Neērta un nepareiza poza šādu aktivitāšu laikā var izraisīt muguras sāpes, muskuļu sastiepumu un, ja kāds paslīd, var pat izkrist pa logu. Turklāt, noliecoties uz loga rāmja, var tikt bojāta loga struktūra.

Logu tīrīšanai ēku augšējos stāvos nepieciešams specializēts aprīkojums, piemēram, kāpnes, sastatnes vai lifti. Izmantojot šādu aprīkojumu, ir nepieciešama pieredze, lai nodrošinātu, ka process ir ne tikai efektīvs, bet arī drošs. Cilvēki, tīrot logus šādos apstākļos, galvenokārt koncentrējas uz to drošību, neizbēgami samazinot logu tīrīšanas kvalitāti. Turpretī ieprogrammēts robots darbojas uzmanīgi un precīzi. Robotos uzstādītā programmatūra nodrošina, ka tiek notīrīta visa loga virsma, novēršot cilvēka kļūdu iespējamību (piemēram, kad ne visas loga daļas tiek iztīrītas).

Bieži tiek nolīgti profesionāli logu tīrīšanas uzņēmumi vai industriālie alpīnisti, lai tīrītu lielus, grūti aizsniedzamus logus. Šo pakalpojumu kvalitāte var ievērojami atšķirties atkarībā no pakalpojumu sniedzēja, un tie prasa ievērojamus resursus. Logu tīrīšanas izmaksas var būt īpaši augstas cilvēkiem, kas dzīvo vietās ar augstu piesārņojumu, kur logu tīrīšanas pakalpojumi ir jāsniedz biežāk.

Logu tīrīšana var būt nozīmīgs izaicinājums vecāka gadagājuma cilvēkiem. Veselības pasliktināšanās, bieži izplatīto līdzsvara traucējumu un palēninātas reakcijas laika dēļ grūti aizsniedzamu logu tīrīšana var izraisīt kritienus un dažādas traumas. Ierobežoto finanšu resursu dēļ vecāka gadagājuma cilvēki bieži vien nevar atļauties nolīgt tīrīšanas uzņēmumus un tāpēc paši tīra logus, potenciāli riskējot ar savu veselību vai pat dzīvību.

Logu mazgāšanas robots HESTER M2-PRO ir rentabls risinājums grūti aizsniedzamu logu tīrīšanas problēmai, kas pēc dažām lietošanas reizēm atmaksāsies. Jūs ne tikai radīsiet ērtāku mājas vidi, ietaupīsiet laiku un naudu, bet pats galvenais, jūs neriskēsiet ar savu veselību un varat arī rūpēties par vecāka gadagājuma radiniekiem.

Logu stūru tīrīšana

Viens no visbiežāk uzdotajiem jautājumiem, izvēloties logu tīrīšanas robotu, ir tas, cik efektīvi tas var notīrīt netīrumus no logu stūriem. Pēc speciālistu domām, tas lielā mērā ir atkarīgs no loga robota formas un integrētās malu noteikšanas sistēmas.

HESTER M2-PRO ir abas minētās funkcijas. Šī robota formas īpašības (kvadrātveida korpuss un nedaudz noapaļoti stūri) un atjauninātā malu noteikšanas sistēma ļauj tam pietuvoties pēc iespējas tuvāk logu stūriem un notīrīt tos. Ovālas formas logu robotu modeļi parasti nesasniedz tik efektīvus rezultātus.

Automātiska šķidruma izsmidzināšanas sistēma

Lai sasniegtu kvalitatīvāku logu tīrīšanas rezultātu, jaunākajos logu tīrīšanas robotu modeļos ir uzstādīta automātiska ūdens izsmidzināšanas sistēma. Periodiski caur sprauslām tiek izsmidzināts logu tīrīšanas šķidrums vai ūdens, lai paceltu tīrīšanas kvalitāti vēl augstākā līmenī. Smidzināšanas metode un intensitāte var atšķirties atkarībā no loga robota modeļa.

45 ml tilpuma tvertni, kas atrodas HESTER M2-PRO robota korpusā, var piepildīt ar ūdeni vai jebkuru logu tīrīšanas šķidrumu. Robots aptuveni ik pēc 10 sekundēm, pārvietojoties no kreisās uz labo pusi, izsmidzina šķidrumu un nekavējoties notīra logu. Automātiskais logu tīrīšanas šķidrums vai ūdens strūkla nodrošina netīrumu efektīvāku noņemšanu. Šīs funkcijas nodrošina augstas kvalitātes rezultātus un minimālu cilvēka iejaukšanos šī procesa laikā.

Notīriet pat 1000 logus!

Robotiem ir nepieciešams barošanas avots, lai tie darbotos, tāpēc tos var lietot ar vadu (izmantot elektroenerģiju) vai bez vada (darbojas ar bateriju, akumulatoru). Vadu roboti darbojas nepārtraukti, tie nav jāuzlādē. Bezvadu robotiem ir iebūvētas baterijas un akumulatori, kas periodiski jāuzlādē. Atkarībā no konkrētā robota modeļa uzlāde aizņem apmēram 2 stundas, un pilnībā uzlādēts robots darbojas līdz 60 minūtēm. Tīrīšanas process parasti aizņem ilgāku laiku, un tas ir jāplāno iepriekš.

Logu mazgāšanas robots HESTER M2-PRO tiek izmantots, savienojot to ar strāvas kontaktligzdu. Robots, kas pievienots elektrības kontaktligzdai, var notīrīt pat 1000 logus. Tomēr ierīces korpusā ir arī neliels iebūvēts akumulators, kas var turēt ierīci piestiprinātu pie loga līdz 20 minūtēm (robots šajā laikā dos brīdinājuma signālu) strāvas padeves pārtraukuma gadījumā. Robota logotipā ir gaismas diodes, kas informē par robota darbību un iespējamām problēmām. Oranža gaismas diode norāda, ka tiek uzlādēta iebūvētā baterija, kas var noturēt robotu uz virsmas līdz 20 minūtēm. Zaļa gaismas diode norāda, ka uzlāde ir pabeigta. Zila gaisma (redzama arī robota otrā pusē vai zemāk) nozīmē, ka robots darbojas pareizi. Tādējādi HESTER M2-PRO robots lepojas arī ar visaptverošu informācijas sistēmu, un tam ir uzstādīta viedā tehnoloģija, kas aizsargā šo ierīci no pārrāvuma pēc noteikta laika, kad tā ir atvienota no strāvas avota. Tas parāda, ka HESTER M2-PRO robots atbilst augstākajiem drošības un inovāciju standartiem.

Pievērsta uzmanība ilgtspējai

Tā kā ilgtspēja un vides aizsardzība kļūst arvien aktuālāka cilvēku ikdienas dzīvē, šīs idejas tiek pielietotas arī veidojot logu robotus. Logu robotus parasti izmanto ar dažādām auduma salvetēm. Atkarībā no materiāla, no kura izgatavotas salvetes, to izturība, formas saglabāšana un kopšana atšķiras. Tas ir ērti, ja salvetes var mazgāt un izmantot atkārtoti, tāpēc pēc dažām lietošanas reizēm tās nav jāizmet un jāaizstāj ar jaunām.

HESTER M2-PRO atkārtoti lietojamām mikrošķiedras salvetēm ir gan iepriekš minētās, gan citas labvēlīgās īpašības. Mikrošķiedras salvetes var mazgāt veļas mašīnā ūdenī 30 grādu temperatūrā. Mazgājot drēbes un citus auduma priekšmetus aukstā ūdenī, mēs ietaupām daudz enerģijas resursu un samazinām oglekļa izdalīšanos. Salvetes ir izgatavotas no augstas kvalitātes mikrošķiedras, parasti piestiprinātas pie robota korpusa un viegli noņemamas pēc logu tīrīšanas cikla. HESTER M2-PRO izmantošana ne tikai ietaupa laiku un naudu, bet arī ir inovatīvs un ilgtspējīgs produkts, jo tā sastāvdaļas ir atkārtoti izmantojamas un videi draudzīgākas.

Tīriet ne tikai logus!

Ir svarīgi atzīmēt, ka atkarībā no konkrētā modeļa logu robotu var izmantot ne tikai logu tīrīšanai. Jaunais HESTER M2-PRO var notīrīt visas vertikālās, gludās stikla un keramikas virsmas. Izmantojiet to, lai notīrītu vannas istabas vai virtuves flīzes, taisnas dušas kabīnes sienas. Atjauninātā malu noteikšanas sistēma ļauj robotam noteikt virsmas robežas, tāpēc HESTER M2-PRO attīra arī bezrāmju virsmas, kas ir īpaši ērti spoguļu tīrīšanai. Ir objektīvi grūti uzskaitīt visus iespējamos šī robota lietojumus mājsaimniecībā – būtībā var notīrīt visas vertikālās, stabilās un viendabīgās virsmas, kas lieliski parāda ne tikai šī produkta daudzpusību, bet arī tā atbilstību ilgtspējības standartiem – jums nebūs nepieciešamas citas līdzīgas tīrīšanas ierīces.

Jauns viegla spīduma standarts

Tā kā pasaule drosmīgāk ieiet automatizācijas laikmetā, mājas darbi nav izņēmums. Logu tīrīšana, kas nesen radīja daudzas neērtības, kļūst par vieglu uzdevumu, pateicoties modernajām tehnoloģijām. Viens no jaunākajiem modeļiem tīrīšanas robotu tirgū – HESTER M2-PRO ir lielisks efektivitātes, ērtības un inovāciju piemērs. Ar savu eleganto dizainu, uzlaboto algoritmu un lieliskajām tīrīšanas iespējām šis robots būtībā maina logu tīrīšanas rutīnu.

Premiummajas.lv komanda priecājas redzēt arvien vairāk pozitīvu HESTER M2-PRO atsauksmes vēlreiz apliecinot tā izcilo sniegumu. Atvadieties no nedrošām kāpnēm, muguras sāpēm, ietaupiet laiku un enerģiju! HESTER M2 PRO gādās, lai jūsu logi spīdētu, un jums ir brīvs laiks lietām, kas jums patiešām ir svarīgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!