Foto: Kadrs no video
Svētdien, 20. novembrī, Jēkabpilī kāds vīrietis vadīja automašīnu "Volkswagen Polo" pa Viestura ielu, būdams 2,65 promiļu reibumā. Lai netiktu piemērots sods par izdarītu administratīvo pārkāpumu, autovadītājs policijas darbiniekam piedāvāja samaksāt 500 eiro, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā (VP).

Policijā par transportlīdzekļa vadīšanu, esot alkohola reibumā, sākts administratīvā pārkāpuma process, savukārt par kukuļdošanu – kriminālprocess.

Tāpat Jēkabpilī 18. novembrī kāds vīrietis vadīja automašīnu "BMW 118" pa Zvanītāju ielu un neizvēlējās neizvēlējās drošu un ceļa segumam un meteoroloģiskajiem laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca žogam, to bojājot. Policijā par notikušo tika sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 25 eiro.

Tāpat kāds autovadītājs Jēkabpilī svētdien vadīja mašīnu, un neievēroja ceļa zīmi "dodiet ceļu," kā rezultātā notika sadursme ar citu mašīnu.

Pārbaudes laikā likumsargi konstatēja, ka vīrietim nav likumā noteiktā kārtībā iegūtas
transportlīdzekļu vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo sākti divi administratīvo pārkāpumu procesi un piemēroti naudas sodi attiecīgi 15 un 280 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!