Pk, 15. novembris
Leopolds, Undīne, Unda
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Eiropas Padome
Gruzijas uzņemšanas process ES faktiski apturēts, informē Eiropadome
"Spried ar Delfi" par adekvāta minimālās algas līmeņa noteikšanu. Pilns ieraksts
(19)
Ungārijas prezidentūrai Eiropadomē nav nekādas lomas ES pārstāvēšanā, norādījis Mišels
(3)
Kijivā negaidīti viesojies Orbāns; līderis aicinājis uz uguns pārtraukšanu Ukrainā
(16)
Par Eiropas Padomes ģenerālsekretāru ievēlēts bijušais Šveices prezidents Bersē
Pēteris Apinis: Kā Eiropa aicina veicināt tautas sportu un kāpēc Latvija izvēlas to nedzirdēt
(3)
Zelenskis aicina Baidenu un Sji piedalīties Ukrainas miera samitā Šveicē
"Šobrīd ir īstais laiks rīkoties." Moldova ceļā uz ES
Latvija pievienojas EP konvencijai, kas nodrošina sabiedrībai piekļuvi oficiāliem dokumentiem
ES likumdevēju lobēšana var palikt nepamanīta, secina revidenti
ES valstis nāks klajā ar kopīgu paziņojumu saistībā ar Putina pārvēlēšanas pasākumu
(7)
'Mēs apsolījām miljons šāviņu'. Aktuālās prognozes par ES bruņošanos
Dezinformācijas risks EP vēlēšanās nav augsts, bet riski pastāv
Foto: Kā izskatās jaunās pases un kad vajadzēs vēl modernākas
'Suverēnās varas' līdere EP vēlēšanās būs Stepaņenko; sarakstā arī Dolgopolovs
TM rosina atsevišķi izdalīt kriminālatbildību par vardarbību pret ģimeni
Kalniņa-Lukaševica: Eiropas Padomes Parlamentārajai asamblejai ir jāstāv demokrātijas sardzē
Denonsē ar Krieviju noslēgto līgumu par tiesisko palīdzību
Latvija nepiekāpjas Eiropas konvencijas prasībām par krievu valodas lietojumu
(1)
Katrīne Pļaviņa-Mika, Hannelora Voiciša: Trīs pērn pieņemti likumi, kas mainījuši uzņēmumu ikdienu
'Standarts nav piemineklis' un 'kā cilvēks bez skeleta' – 'Reformu vaig?' diskusija
Balsojumā par Stambulas konvenciju netika pārkāpta Satversme, pauž Saeima
Saeima lemj ratificēt Stambulas konvenciju
Rīks vardarbības mazināšanai vai vēršanās pret tradīcijām? Deputāti strīdas par Stambulas konvenciju
ZZS frakcija ir vienota jautājumā par atbalstu Stambulas konvencijas ratifikācijai
Foto: Mudina izskaust vardarbību – alejā pie Ministru kabineta rindojas kurpju pāri
Latviešu valodā nepareizi iztulkota Stambulas konvencija
'Dokuments nerunā par vīrieti sieviešu tualetē' – komisija atbalsta Stambulas konvenciju
'Jālauž vardarbības tradīcija' – cietušo aizstāvji mudina ratificēt Stambulas konvenciju
(4)
Pret Stambulas konvenciju tiek vērsta dezinformācijas kampaņa, uzsver Ārlietu ministrija
(9)
1
2
3
4
...
16
1. lapa no 16