Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Svaigēšana
Arbūza, laima un ingvera sula
Šeila turpmāk būs tikai vegāne
(5)
Kolorītā Šeila pēc astoņu gadu fanātisma atmetusi svaigēšanu
(5)
Maigie spināti un pikantā avotkrese. Sešas garšas, ko meklēt lapu salātos
Ātri pagatavojams saldējums ar riekstiem un datelēm
Avokado kūka
Zibenīgais gaspačo ar asumiņu
Spirdzinoša dārzeņu aukstā zupa ar tomātu sulu
Pavasarīgais kefīra smūtijs ar lakšiem, tomātiem un redīsiem
Kāpostu-burkānu un paprikas salāti maigā marinādē
Recepte ar stāstu: 'Ralfīša mērce' jeb pikanta tomātu adžika ziemai bez karsēšanas
(3)
Smiltsērkšķi medū bez vārīšanas
Vakariņas 5 minūtēs: gaspačo jeb tomātu aukstā zupa
(1)
Atvēsinošais piparmētru ūdens ar ledū iesaldētām ogām
Mazsālīti gurķi ar ozolu lapām
Bez sirdsapziņas pārmetumiem: 8 kūku receptes vegānu un svaigēdāju gaumē
Ķiploku ziedkātu pesto
Tomātu un avokado salāti ar papriku un kukurūzu
Gurķu-bumbieru zaļais kokteilis ar piparmētrām
Ķirbju un burkānu salāti ar āboliem
'Dzīvo garšīgi': fiksais banānu un kafijas 'nice cream'
'Dzīvo garšīgi': dateļu trifeles ar kokosriekstu skaidiņām un kafiju
'Troļļu krēms' no brūklenēm – ģeniāli vienkāršs deserts
(1)
Fiksie sīpolu gredzeni pikantā etiķa marinādē
(1)
Svaigēdāja un uztura speciāliste: mēs neēdam tikai salātlapas un kāpostus
(12)
Pikanta aukstā zupa ar balto redīsu un mārrutkiem
Zaļais augļu smūtijs
Gurķu un redīsu salāti
Pavasarīgie kāpostu salāti ar mango un eļļas–apelsīnu mērci
Pavasara bērzu sulas smūtijs ar spinātiem, kivi un saldētām jāņogām
1
2
3
4
1. lapa no 4