Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Ēdieni vegāniem
Dārzeņu ragū
Vienkāršais sojšļiks majonēzes marinādē
Brokastu pīrāgs ar zaļo pesto un krāsainiem ķiršu tomātiņiem
Turku zirņu salāti ar tomātiem
Vasarīgi svaigie makaroni ar ķirštomātiem
Cepti ziedkāpostu steiki ar koriandru
Pavasarīgie spinātu salāti ar kukurūzu un pupiņām
Krāsainais burkānu humoss, ko pasniegt ar uzkodām
Vegāniskā Tom Kha zupa ar nūdelēm Kašera izpildījumā
Augu izcelsmes bumbiņas ar tomātu mērci grieķu stilā
Karijs ar brokoļiem un kartupeļiem
Zemesriekstu sviestmaize ar banānu
Kečup, atkāpies! Saldais un pikantais tomātu džems
'Dubujorim'. Sautēts tofu sojas mērcē
Sviesta pupiņas ar ķiplokiem un baziliku
Vienkāršā sojšlika recepte: no sausa klucīša līdz normālam ēdienam
Vegāniskais saulgriežu siers – gatavs divās stundās
Pikantie tomātu salāti piknikam
Sīpolu un pētersīļu marināde grilētiem dārzeņiem
Ātrais tomātu gaspačo ar čili asumiņu
Kārdinoši kraukšķīga grieķu maize, kas līdzinās čabatai
Jauno kāpostu salāti ar redīsiem un rabarberiem
Nātru un meža ķiploku pavasara krēmzupa
Turku zirņu salāti ar olīvām un saulē kaltētiem tomātiem
Cukīni nūdeles ar apceptu tofu un zemesriekstu mērci
Cēzara salāti ar kraukšķīgiem tofu gabaliņiem
Vienkāršais ziedkāpostu un saldā kartupeļa karijs
Kovboju kaviārs – pupiņu salāti 'ugunsrijējiem'
Polenta ar sēņu ragū sarkanvīna mērcē
Ribollita – pupiņu un grūbu zupa toskāniešu gaumē
1
2
3
4
...
15
1. lapa no 15