T, 18. decembris
Kristaps, Kristofers, Krists, Klinta, Kristers
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Kāzu ēdienkarte
Pavisam vienkārši deserti, kas vislabāk garšos kompānijā ar ķīseli
'Velna kūka' jeb grēcīgi gardā šokolādes torte
Ceptā siera kūka ar skābo krējumu
Īstena lauku biskvīta kūka ar putukrējumu
Smalki kapāts un ar burkāniem. Vilītes rasols
Plaucētās mīklas mistērijas. Padomi, kā gatavot un pārvērst vēja kūkās, eklēros un profitroļos
Jogurta krēms ar ogām un auzu pārslu griljāžu
Kāzu galds – ar garnelēm vai štovētiem kāpostiem?
Robežu nav! Rudens kāzu tortē var iestrādāt pat sūnas un melleņu zariņus
Ābolu plātsmaize ar drumstalām
(2)
Greznā lauku torte ar vārīto krēmu, augļiem un putukrējumu
Greznā lauku torte ar divu veidu biskvītiem un trīs krēmiem
Seškārtainā lauku torte ar vārīto krēmu un dzērveņu zapti
(1)
Melleņu un laima kūciņas ar svaigā siera krēmu
Baltās šokolādes siera kūka bez cepšanas
Šokolādes un mandeļu tējas kūciņas ar citronu krēmu un meringu
Medus biskvīta kūka ar biešu krēmu
Foreļmaizītes ar avokado krēmu
(1)
Baltās šokolādes, krēmsiera un piparkūku deserts ar augļu ķīseli
Novadu kulinārais mantojums: Latgales jobiki
(1)
Neceptā ķirbju-iebiezinātā piena kūka ar karameļu mērci
Novadu garšas: Alūksnes profitroļi
Cepumu kūka ar biezpiena krēmu un marmelādes gabaliņiem
Ātrā rabarberu un biezpiena plātsmaize
(1)
Dzirkstoša bole ar augļiem un piparmētrām
Kraukšķīgie bezē cepumi
Soli pa solim: 'Nutella' siera kūka bez cepšanas
Šokolādes kūka ar krēmsieru un mandarīnu filejām
(2)
Svaigie rukolas un zilā siera salāti ar riekstiem
Sulīgā ābolu un jāņogu plātsmaize
1
2
3
4
5
1. lapa no 5