O, 5. novembris
Šarlote, Lote
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Žāvēšana, kaltēšana
Zemeņu kārtojums ar bezē un putukrējumu
Lietuvas garšas: ābolu siers
Priežu zefīri
Gaisīgais ābolu-kanēļa zefīrs
(2)
Soli pa solim: vienkāršs veids, kā mājas apstākļos pagatavot vītinātu gaļu
(2)
Romantiskā kūka 'Pavlova'
Divu veidu paukšķīgie bezē – ar kokosriekstu vai šokolādes skaidiņām
Smeķīgi kūpināti brekši
(2)
Rabarberu sukādes
Fotorecepte: kā pagatavot vītinātas gaļas delikatesi – basturmu
Sēņu kaviārs un pulveris ziemas krājumiem
Cepeškrāsnī kaltētas avenes
Mājās vītināta cūkgaļa
Ananasu sukādes
Kā kaltēt baravikas
(1)
Dūmota tītara krūtiņas šķēle ar griķu un dārzeņu duetu pašmāju barbekjū mērcē
(2)
Zefīrs
1
1. lapa no 1