Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Cepšana
Soli pa solim: klasiskie kāpostu tīteņi Latgales omes gaumē
(1)
Video: Intars Rešetins-Pētersons gatavo kartupeļu pankūku ar gī sviestu
Video: Magnuss Eriņš gatavo neatvairāmi sātīgu "chili con carne"
Maizes klaips, kas piepildīts ar bagātīgu un aromātisku kariju
Raimonda Zommera laša fileja ar Indijas garšu
Lauras Saulītes kulinārais eksperiments – griķoto
Raimonda Zommera īpašā cūkas pavēderes recepte
Kā pareizi cept pelmeņus, lai tie būtu sulīgi un ar kraukšķīgu garoziņu
Tomass Pildegovičs gatavo kuskusu ar dārzeņiem un krāsnī ceptu vistu
Plānās rudzu pankūkas ar siļķes virskārtiņu Dakteru klaunu komandas kapteines gaumē
Fritata ar kraukšķīgiem salātiem Kristīnes Virsnītes gaumē
Suši sacepums ar krabju un laša pildījumu
Laura Grēviņa gatavo vokpannā ceptus rīsus ar dārzeņiem
Cepeškrāsnī cepti vistu stilbiņi ar kartupeļiem, kas ieguldīti kausētā siera 'segā'
Plānās garoziņas ašā pica
Tradicionālais spāņu ēdiens – paelja ar tīģergarnelēm un čorizo desu
Kartupeļu-dārzeņu kroketes jeb ko iesākt ar pāri palikušiem vārītiem tupeņiem
Siera zupa ar frikadelēm un marinētu gurķi
Karstie vistas salāti
Bumbieru, kamambēra un riekstu smalkmaizītes
Neskādēs diētai! Veselīgie vistas un čili mērces vrapi
Spageti ar vistas fileju, papriku, spinātiem un šampinjoniem
Plānās pankūkas ar šķiņķi un sieru
Vienas pannas maltīte – vistu šķiņķīši garšvielās ar kartupeļiem
Auzu pārslu cepumi tumšiem rudens vakariem
Pankūkas 'kad pārāk ilgi dārzeņi aizķērušies ledusskapī'
Saldie kārtainās mīklas pīrādziņi ar ogu krēmu
Lasis citrona un medus mērcē
Mafini ar āboliem un kanēli
Slinkie tīteņi
1
2
3
4
...
35
1. lapa no 35