Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Franču nacionālā virtuve
Tomātos ceptas olas franču gaumē
Lorēnas kišs – pīrāgs ar krēmīgu olu un siera pildījumu
Baltvīnā un saldajā krējumā sautēts trusis – Dienvidfrancijas klasika
Šokolādes muss. Tikai četras sastāvdaļas, bet rezultāts debešķīgs
Vienkārši pagatavojama ābolu tarte ar slepeno sastāvdaļu
Elzasiešu lepnums, kas jāgatavo visu dienu – 'Kogelhopf'
Recepte no grāmatas: salāti no Nicas
Brilē krēms – franču virtuves klasika. Pagatavot vienkāršāk, nekā šķiet
Pa pusei kūka, pa pusei pīrāgs. Viesis no Francijas – klafuti
Perfekti salāti vasarai. Lionas salāti
Bujabēze – zupa no Marseļas. Katra centa un gatavošanas minūtes vērta
Septiņi soļi līdz Francijas virtuves leģendārajai sīpolu zupai
'Cordon Bleu' – teļa šnicele ar zilo sieru
Apgāztā ābolkūka jeb 'tarte tartin' Šampētera versijā
Brokastis Parīzē – kruasāns ar zemenēm un Kamembera sieru
Tikai piecas sastāvdaļas: katlā cepta vienkāršā franču maize
Brilē krēms
Franču grauzdiņi ar kanēļa sviesta pildījumu
Franču grauzdiņu nūjiņas brokastīm
Bretaņas sviesta cepumi ar citronu krēmu
Vistas filejas kumosiņi franču gaumē ar sīpoliem un sieru
Brokastu rullīši no tostermaizes ar 'Nutella' pildījumu
Īpaši kraukšķīgais 'Napoleons'
Makarūni ar kazas siera un baltās šokolādes pildījumu
Brokastu tarte ar sieru, olām un sparģeļiem
Vaniļas eklēri ar dažādām glazūrām
Sātīgā kartupeļu drumstalu kūka ar siera un šķiņķa pildījumu
'Mūķeņu purkšķi' jeb pončiki franču gaumē 'pets-de-nonnes'
Tikai 3 sastāvdaļas: Maigā suflē omlete 'Poulard' franču gaumē
Eklēri ar šokolādes krēmu, glazūru un ogām
1
2
3
1. lapa no 3