T, 18. decembris
Kristaps, Kristofers, Krists, Klinta, Kristers
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Lietuviešu nacionālā virtuve
Rozā cepelīni ar biezpienu
Cepelīni ar žāvētu gaļu
Lietuvas garšas: vedarai jeb kartupeļu desas
Krējumā sutinātas kartupeļu klimpas ar biezpiena pildījumu
Lietuvas garšas: ābolu siers
Soli pa solim: kā mājās pagatavot cepelīnus
(1)
Svaigpiena siers no divām sastāvdaļām
Lietuvas garšas: mīkstais krējumsiers ar ķimenēm jeb žemaišu kastinis
Lietuvas garšas: Šaltibarščiai jeb aukstā zupa
Lietuvas garšas: Skābeņu zupa ar olām un miežu putraimiem
Lietuvas garšas: Švilpikai – krāsnī ceptas kartupeļu klimpas ar dradžu mērci
Kūka 'Putna piens' ar mango želejas pildījumu
Kūpinātas cūkgaļas desas
(2)
Maigā suflē torte 'Putna piens'
(2)
Soli pa solim: viltotās 'irbītes' ar brūno mērci
Soli pa solim: krējumā sautēti cepelīni ar kūpinātas krūtiņas un sīpolu pildījumu
Cepelīni ar biezpiena pildījumu
Sviestā apcepti cepelīni
Cepelīni ar sviesta un krējuma mērci
Ceptie cepelīni ar kūpinātu cauraudzīti
(1)
Ābolu 'siers'
(6)
Kuģelis
1
1. lapa no 1