Sv, 24. novembris
Velta, Velda
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Meksikāņu nacionālā virtuve
Meksikas garša: Kesadiljas ar vistu un avokado mērci
Kraukšķīgas zivs tako ar tomātu salsu un majonēzi
Ašās fahitas ar vistu laika taupītājiem
Meksikas sveiciens Latvijas vasarai – gvakamole
Sildoši sātīgais meksikāņu sautējums 'Chili con carne'
'Našķoties' Zanes garneļu tako
Pikantais gaļas un pupiņu sautējums ar alu
'Našķoties' Zanes čili sautējums maizes bļodiņā
Turku zirņu un tītara gaļas sautējums
Tortiljas ar gaļas bumbiņām, sēnēm un svaigu jogurta mērci
Viltotā maltās gaļas mērce ar pupiņām un dārzeņiem
Sātīgie pupiņu un vistas burito ar sieru
Tortiljas ar vistu, gurķiem un marinētiem šampinjoniem
Video: kā pagatavot 'chili con carne'
Liesais tītara gaļas čili sautējums
Gatavas 10 minutēs: tortiljas ar tunci un avokado
Vieglie makaronu salāti meksikāņu gaumē
Cepeškrāsnī cepti načos ar malto gaļu un dārzeņiem
Video: Tortilju vīstoklīši – ātrie pīrādziņi ar ceptām desiņām
Video: Pikantais maltās gaļas sautējums ar pupiņām un kukurūzu
Pavasarīgās tortiljas ar vistas fileju un redīsiem
Čimičanga jeb fritēts burito
Burito ar tīģergarnelēm
Ātrie vistas tako ar gvakamoli
Tortiljas ar zivi, salātiem un jogurta mērci
Asie siera načo
Tomātu un čili salsa uzkodām
Burito ar tomātu omleti, avokado un šķiņķi
(1)
Pildītas tako ligzdiņas ar Holandes sieru
Asā vistas zupa meksikāņu gaumē ar kukurūzas čipsiem
1
2
1. lapa no 2