Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Spāņu nacionālā virtuve
Ātrais tomātu gaspačo ar čili asumiņu
Pannā sutināti spināti kataloniešu gaumē ar ķiplokiem un rozīnēm
'La Spanglish' – grauzdiņš ar olu, bekonu un prošuto spāņu gaumē
'Café bombon' jeb espresso ar iebiezināto pienu spāņu gaumē
Kartupeļu omlete spāņu gaumē
Cepta marcipāna figūriņas – spāņu Ziemassvētku kārums
Izaicinājums virtuvē – vērša astes sautējums jeb 'rabo de toro'
Sildošā spāņu zemnieku zupa ar tomātiem un čorizo
Zibenīgais gaspačo ar asumiņu
Koriandra zaļumu mērce jeb 'mojo de cilantro'
Spirdzinoša dārzeņu aukstā zupa ar tomātu sulu
Spāņu 'churros' cepumi kanēļa cukura 'kažociņā'
Bagātīgā paelja ar garnelēm, čorizo un vītinātu šķiņķi
Kartupeļu omlete spāņu gaumē 'tortilla de patatas'
Vakariņas 5 minūtēs: gaspačo jeb tomātu aukstā zupa
(1)
Olas tomātos ar bekonu un čorizo desiņām
Aromātiska paelja ar baltvīnu un garnelēm
Puertorikāņu empanjadas – eļļā ceptie mīklas pīrādziņi
Spāņu čurros cepumiņi
Mandeļu kūka ar apelsīniem
Cepti kartupeļi spāņu gaumē ar pikantu salsu
(1)
Pikantās cāļa akniņas ar ceptiem kartupeļiem
(1)
Kraukšķīgie kalmāri ar sīpoliem un papriku
Mandeļu un apelsīnu sīrupa kūciņas
Grilēti vistas filejas un čorizo desas iesmiņi
Gaspačo ar ķiploku grauzdiņiem
Ceptas pildītas sēnes uzkodām
Cepti pildītie tomāti ar gaļu un spinātiem
Vistas sacepums ar pupām spāņu gaumē
Ceptas sardīnes ar olīvu salsu
(1)
1
2
1. lapa no 2