Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Pasniegt atdzesētu
Sulīgs ābolu kēkss ar kanēļa drumstalām
Biedējošā Halovīnu tārpu kūka bez cepšanas
Annas Pannas recepte Halovīna galdam: spocīgais šokolādes krēms
Recepte: “Ralfs gatavo” sezonas atklāšanas šokolādes braunijs
Ābolu uzputenis
Biezpiena tarte ar āboliem
Ābolu drumstalmaize ar mandelēm
Veselīgie riekstu un dateļu batoniņi bez cukura
Bezē torte ar saldajiem ķiršiem un aprikozēm
Spāņu gaspačo
Mājas 'Cielaviņa' Latvijas svētku dienai
Pavasarīgie jauno kartupeļu salāti ar dārzeņiem un fetas sieru
Franču virtuves klasika – peldošās salas
Garneļu, maizes un paipalu olu salātu plate
Intars Busulis iesaka: saldā šokolādes desa ar cepumiem un medu
(5)
Slinkais rasols ar makaroniem
Rasolveidīgo salātu versija bez desas vai gaļas
'Zaļais rasols' jeb kraukšķīgi atsvaidzinošie salāti sāta sajūtai
(1)
Vistas gaļas galerts ar zirnīšiem un olu
Ķirbju kēkss ar valriekstiem un mandelēm
Ābolu kēkss ar valriekstiem
Ķirbju siera kūka ar spociņiem
Burkānkūka ar svaigā siera pildījumu
Foto recepte: kā soli pa solim pagatavot ābolu un skābā krējuma tarti
Tomātu mērce ar āboliem ziemai
Bērnības gardums – žagariņi jeb zaķauši
Ceptas reņģes želejā
Ābolu čatnijs ar dzērvenēm
Cāļa aknu salāti ar avokado
Burkānu kēksiņi ar apelsīnu siera krēmu
1
2
3
4
...
40
1. lapa no 40