O, 5. novembris
Šarlote, Lote
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Maizes un miltu izstrādājumi
Veselīgā brokastu maizīte ar biezpienu, avokado un redīsiem
27 garšīgi veidi, kā likt lietā saziedējušu maizi
Plātsmaizes renesanse 56 gardās svētku receptēs
Gardā rudens ābolkūka
Ābolu un plūmju plātsmaize bez raudzēšanas
Fokačas māsīca – aromātiskā sēņu, diļļu un olīvu plātsmaize
Bizness, nevis spēlēšanās kafejnīcās. Beigeļu cepšanas aizsācēji Latvijā
Latvieši ir stipri ļaudis, jo ēd stipru maizi. Ilzes Briedes stāsts par rupjmaizes cepšanu
(7)
Deficīta produkts – raugs: kā to pagatavot mājās
No bagetes līdz fokačai: ērts recepšu un padomu špikeris maizes cepējiem
Burvīgais latvieša antidepresants – mājās cepta maize. Īsa pamācība pašceptam kukulītim
Mājās cepta saldskābmaize: 5 vienkāršas receptes ar kefīra un 'ķieģelīša' ieraugu
Cepu, cepu kukulīti: 24 maizes receptes un noderīgi padomi iesācējiem
Kā mājās izcept gardo 'naan' maizi bez īpašas tandūra krāsns
(4)
Klaips no cepeškrāsns – kā mājās izcept gardu maizi
(1)
Kā pagatavot izcilus ūdens kliņģerīšus, barankas un beigeļus?
Kas būtu jāēd katru dienu? Pārdomātas maltītes visas dienas garumā
Eksotika bundžiņā - kokosriekstu piens. Ducis radošu ideju izmantošanai
Ducis padomu, lai pagatavotie kēksiņi vienmēr izdotos perfekti
Burvīgā mājās ceptā maize - 17 mājīgi smaržojoši varianti
Garšaugs ar piparotu aromātu – salvija. Desmit idejas nesteidzīgām vakariņām un ne tikai
(1)
Viesis virtuvē no Tuvajiem Austrumiem - bulgurs
(1)
Septiņi nelāgi ieradumi virtuvē, no kuriem jāatbrīvojas
1
1. lapa no 1