Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Dārzeņu un sēņu uzkodas
Grilētas falafeles
Fritata ar kraukšķīgiem salātiem Kristīnes Virsnītes gaumē
Baklažānu rullīši ar fetas sieru un valriekstiem
Oda uzkodām. Ko celt galdā spēļu vakarā?
Ņoki ķirbja formā
Ķirbju plānās vafeles
Cepeškrāsnī cepti krāsaino biešu čipsi
Kā sēnes pēc lietus?! Cik ātri patiesībā izaug dabas veltes
(1)
Baklažānu rullīši ar krietnu ķiplociņa devu un sieru
Mazsālīti gurķīši ne burkā, bet traukā. Un bez cukura
Biešu smēriņš brokastu maizītēm un ballīšu uzkodām
Cepeškrāsnī ceptas pastinaku daiviņas
Folijā cepta kukurūza ar sviestu
Ziedkāpostu mini kēksiņi brokastīm
Vasaras garša – no paaudzes paaudzē mantota mazsālītu gurķīšu recepte
Kā garšo hokejs jeb 47 idejas pikantām, gardām un sportiskām uzkodām
Foto recepte: Baklažānu pica sicīliešu gaumē
Viegla pavasara uzkoda: pirmie sparģeļi ar olām
Uzlabotās olīvas – mājās gatavota Vidusjūras uzkoda
Olimpiskās uzkodas sporta vērotājiem: 53 sāļo našķu idejas
Kāpostu pīrāgs no sastāvdaļām, kas praktiskajam latvietim vienmēr mājās
Cepts ziedkāposts ar burratas sieru un pesto
Brūnajā cukurā karamelizēti burkāni
Spicie ziedkāposti
Cepeškrāsnī cepti burkānu čipsi
Gurķu uzkoda ar ķiplokiem un sezama sēkliņām ķīniešu gaumē
Tomātu un bazilika cepumi ar kazas sieru
Gaileņu sviests – aromātisks un bagātīgs
Cukini karpiones mērcē – gatavojam kā itāļi!
Skābēti gurķi kraukšķīgā panko mētelītī
1
2
3
4
5
6
1. lapa no 6