Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Zivju un jūras produktu uzkodas
Viegli marinēta forele ar sparģeļiem Raimonda Zommera gaumē
Mazsālīts lasis kārdinošās garšu variācijās: 5 sālīšanas metodes dažādām gaumēm
(1)
Karstie suši 'mafini' ar tīģergarneļu pildījumu
(1)
Laša 'nageti' ar jogurta mērci
Siļķes tartars ar marinētiem gurķiem
Ceptas reņģes želejā
Lavaša rullīši ar mazsālītu gurķi un biezpienu
Marinētu ķilavu maizītes ar olu krēmu
Mazsālīts lasis ar bietēs marinētām olām
'Suši bumbas' jeb alternatīva suši nerullētājiem
Sāļā Napoleona kūka ar lasi, garnelēm un sieru
Kraukšķīgas zivs tako ar tomātu salsu un majonēzi
Ātri pagatavojamie karsto suši 'mafini'
Pavasara vimbas nāk! Ciabata ar mazsālītu vimbu
Afrodīziju un garneļu trauks ar karija mērci un svaigi grauzdētu tostermaizi
Kā no vesela laša pagatavot četrus dažādus ēdienus vairākām ēdienreizēm
Brētliņas tomātu mērcē ar olu un majonēzi ideālām maizītēm
Bietēs marinēta forele
Sniega krabju nūjiņu uzkoda 'Knaksterīši'
'Gandrīz ideālas vakariņas': pāvilostnieku salātu jaunā versija
Sparģeļi ar tīģergarnelēm ķiploku sviestā dzīves svinēšanai
Mīdijas baltvīna mērcē ar ķirštomātiem un čorizo
Bekonā ietītu tīģergarneļu iesmiņi
Alus un saldā krējuma mērcē sautētas mīdijas
Kartupeļu un cietā siera pankūkas ar lasi un svaigu gurķi
Pilngraudu maizītes ar lasi, avokado un paipalu olām
Ātrās sviestmaizes ar krēmīgiem krabju nūjiņu salātiem
Suši rullīši 'Siļķe 'kažokā''
Lavaša rullīši 'Mimoza' svētkiem
Marinēti skumbriju rullīši
1
2
3
4
5
6
1. lapa no 6