C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Olu uzkodas
Latvijas putnkopji izaicina olu lobītājus
Pildītas olas ar ikriem un grauzdētu maizi
Marinētas paipalu oliņas ar redīsiem un zaļumu krēmu
Fritata ar kraukšķīgiem salātiem Kristīnes Virsnītes gaumē
Bietēs marinētas pildītās olas
Mazsālīts lasis ar bietēs marinētām olām
Brokastu sainītis ar omleti, salami un tomātiem
Sāļie brokastu groziņi ar olām un šķiņķi
Pildītas olas ar tomātiem – 'Mušmirītes'
Spocīgas pildītās olas Halovīna ballītei
Ciets baltums, mīksts dzeltenums. Kā tikt pie perfektas brokastu olas?
Pildītās olas: no majonēzes restes līdz sarkanajiem ikriem
Kā pareizi izvārīt plaučolu? Praktiski un pārbaudīti padomi
Olas ar avokado krēma pildījumu
Paipalu olas skotu gaumē
(2)
Pildītas olas 'Flamingo'
Pildītas olas ar avokado krēmu un bekona kraukšķiem
Ātrais Zalcburgas suflē karaliskām brokastīm
Brokastu maizītes ar olām un avokado krēmu
Avokado tartars ar mīksti vārītu olu
(1)
Ar krēmīgu olu kulteni, avokado un lociņiem pildītas tortiljas
Lieldienu klasika – pildītas olas: 11 garšu variācijas apetītlīgām sāļajām uzkodām
(1)
Pikantās olas ar divu veidu pildījumiem
Pildītas 'zaļās' olas ar avokado, laimu un baziliku
Soli pa solim: Gaisīga krāsnī cepta omlete ar dārzeņiem un sieru
Olas ar tunča krēma pildījumu
Olu un lociņu smēriņš jeb salāti maizītēm
Pildītas olu 'mušmires'
Ar garnelēm pildītas olas
Baisie galvaskausiņi – pikantās pildītās olas
1
2
3
1. lapa no 3