Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Dažādas uzkodas
Kraukšķmaizītes ar krēmsieru un saulē kaltētiem tomātiem
Siļķes tartars ar marinētiem gurķiem
Ņoki ķirbja formā
Siera un šķiņķa karstmaizītes
Olīvu vietā – marinētas vīnogas
(1)
Baklažānu uzkoda ar vistas malto gaļu un mocarellu
'Suši bumbas' jeb alternatīva suši nerullētājiem
Prošuto mūsdienās – tagad delikatese, bet vai tā bijis vienmēr?
Burrata siers ar hurmu, vīģēm un pesto
Recepte no grāmatas: poke bļoda, pa spēkam pat vismazākajiem
Veselīgais zirņu 'popkorns'
Salātlapu tako
Arbūzs kā sviestmaize, bļoda un zvaigznīte un citas sulīgas idejas lielās ogas baudīšanai
Banānu mafini: našķis bez sviesta, cukura un miltiem
Groziņvakars. Siera salāti nav vienīgais, ko var likt groziņā!
Pikantie vistas pusspārniņi ar čili un medu
Baisi gardās cīsiņu mūmijas
Gurķu uzkoda ar ķiplokiem un sezama sēkliņām ķīniešu gaumē
Sātīgās šokolādes - dateļu bumbas
Grieķu salātu iesmiņi
Kartupeļu čipsi mikroviļņu krāsnī
Sāļā griķu granola
Pelēko zirņu 'brālēni' – kraukšķīgie turku zirņi Ziemassvētkiem
Lavašs ar siera un krabju salātiem
Lavašs ar biezpiena, gurķu un zaļumu pildījumu
Kad ciemiņi pie durvīm: 17 ātrās receptes par pildīta lavaša tēmu
Pikantā dzērveņu salsa
Kā pagatavot figūrai draudzīgus kartupeļu čipsus bez taukvielām
Rabarberu un zemeņu salsa
Krabju nūjiņu rullīši ar pikantu siera un olu pildījumu
1
2
3
4
1. lapa no 4