Pk, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Anšovi
Vasarīgi Cēzara salāti ar grilētu vistu un grauzdiņiem baudīšanai dārzā
Recepte no grāmatas: salāti no Nicas
'Gandrīz ideālas vakariņas': pāvilostnieku salātu jaunā versija
Cēzara salāti ar brokoļiem
Kartupeļu salāti ar kaperiem un sinepju mērci
Svaigie pieneņu lapu salāti ar anšoviem
Uzkoda svētku galdam: vārītas gaļas šķēles ar tunča-kaperu mērci
Cēzara salāti ar grilētu vistu un parmezānu
Itāliešu iecienītā zaļumu mērce – gremolata: kā to pagatavot un izmantot
(1)
Pikantās olas ar divu veidu pildījumiem
Video: 'Grila skolas' vasarīgie šašlika salāti
Maizītes ar zirnīšu pastēti un anšoviem
Video: Itāļu salāti 'Panzanella' baudīšanai ar šašliku
Sāļāka maltīte bez sāls – ar kādām piedevām aizvietot garšvielu
Pica ar mocarellu, anšoviem un olīvām Neapoles gaumē
Spageti Vidusjūras gaumē ar tunci, tomātiem un paipalu olām
Fantastiski garšīgi makaronu salāti ar ceptu ķirbi un divu veidu akniņām
Cepti dārzeņi Vidusjūras gaumē
Cēzara salāti ar bekonu
Salsa verde – garšaugu un olīveļļas mērce
Zombiju āda – liellopa gaļas karpačo Helovīna noskaņās
Fotorecepte: Mazie cūkgaļas pīrāgi
(1)
Jauno kartupeļu salāti ar pētersīļu un anšovu mērcīti
Cūkgaļas cauraudzīša gabaliņi ar zaļo pupiņu tapenādi
Pupiņu salāti ar lasi un artišokiem
Jēra pleca un dārzeņu sautējums basku gaumē
Spinātu mērce
Avokado mērce salātiem ar zaļumiem un anšoviem
Vidusjūras pica ar anšoviem un sīpoliem
(1)
Ātrie makaroni ar turku zirņiem un brokoļiem
1
2
1. lapa no 2