C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Balzamiko etiķis
Recepte svētkiem: cūkas cepetis ābolu sidra un medus glazūrā
Avokado un olu salāti ar tītara filejas strēmelītēm
Uzturvielām bagātie salāti tiem, kas taupa laiku
Ābolu čatnijs ar dzērvenēm
Kečup, atkāpies! Saldais un pikantais tomātu džems
Siltie olu kulteņa salāti ar tunci
Tomātu salāti ar grilētiem nektarīniem
Karstie kartupeļu salāti ar pesto un sniega bumbām
Pavasara vitamīnu bumba – dārzeņu salāti ar siera bumbām
Burratas salāti ar kraukšķīgu šķiņķi un mango-čili mērci
Brokastu 'bomba' – tīģergarneļu un avokado humosa maizes
Salāti ar rukolu, ķirštomātiem un burrata sieru
Cepeškrāsnī ceptas cūkgaļas ribiņas ar dārzeņiem
Burrata siers ar hurmu, vīģēm un pesto
Topinambūrs ar karamelizētu kazas sieru un svaigu vīģi
Kas vakariņās? Karstās vistas salāti ar sniega bumbām
Jāņogu un upeņu mērce gaļas ēdieniem
Vasaras baudīšanas salāti ar grilētiem persikiem
Bagātīgie un sātīgie tunča salāti diviem
Fotorecepte: Karstie tītara filejas salāti ar tomātiem un seleriju
Ratatujs no multfilmas 'Gardēdis'
Cepeškrāsnī gatavotas kāpostu šķēles ar riekstiem
Pikantā ķirbju krēmzupa ar garnelēm
Pannā cepts ķirbis ar sieru
Kabaču pankūkas ar tomātiem un svaigo sieru
Avokado gaspačo ar nektarīna jumtiņu
Makaronu salāti ar rukolu, tomātiem un nektarīniem
Svaigie un spirdzinošie salāti ar arbūzu
Sulīgas un maigas kotletes ar cāļa akniņu pildījumu
Mednieku gulašzupa
1
2
3
4
5
1. lapa no 5