Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Basmati rīsi
Sulīgie vasarnieku tefteļi zaļumos
Lēcas krēmīgā tomātu un kokosriekstu mērcē
Sulīgi vistu šķiņķīši kokosriekstu karija mērcē
Četri ēdieni stundas laikā: vista, cepti dārzeņi, rīsi un salāti
Rīsi ar jēra gaļu un papaiju
Rīsu pārvērtības – 10 interesantas maltītes ēdienkartes atsvaidzināšanai
Rīsu, grūbu, tomātu un fetas siera salāti Vidusjūras gaumē
Rīvmaizē ceptas garneles ar rīsiem un karija mērci
Pikantā dārzeņu un jēra gaļas zupa ar ceptām kartupeļu daiviņām
Medū glazēts lasis ar rīsiem un brokoļiem
Saimniekojam tālredzīgi – kulināro šedevru sastāvdaļas, kam jābūt virtuves skapītī
Virtuves pamati: Ceļvedis rīsu pasaulē
Rīsi indiešu gaumē 'Pilau'
(1)
Saldskābais lasis terijaki mērcē ar rīsiem
Aromātiskie rīsi ar zaļajiem dārzeņiem un pākšaugiem
Bagātīga rīsu ēdienu izlase. 13 vakariņu idejas neizlēmīgām mājsaimniecēm
Plovs - visbagātīgākais un īstākais
(1)
Karijā un tomātos sautēti tītara šķiņķa gabaliņi
Ātrais vistas plovs ar čili un pistācijām
Azerbaidžāņu plovs ar govurmu vai sebzi mērci
(2)
Garneļu - rīsu un persiku salāti
Plovs cepeškrāsnī
Noras Āzijas vistiņa vakariņām divatā
1
1. lapa no 1