C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Brūnais cukurs
Sulīgs ābolu kēkss ar kanēļa drumstalām
Biedējošā Halovīnu tārpu kūka bez cepšanas
Ābolu krambls ar auzu pārslu drumstalām
Grilēti šampinjoni ar zilā siera pildījumu
Lauras Saulītes kulinārais eksperiments – griķoto
Kraukšķīgie salāti ar sparģeļiem
Ābolu kēkss ar valriekstiem
Mafini ar āboliem un kanēli
Plānās pankūkas ar karamelizētiem āboliem
Ābolu čatnijs ar dzērvenēm
Kafijas kēksiņi ar persikiem
Kečup, atkāpies! Saldais un pikantais tomātu džems
Asā jāņogu mērce grilētu ēdienu papildināšanai
Biezpiena un persiku sacepums austrāliešu gaumē
Recepte no grāmatas: zvaigznītes ar ogām un skābo krējumu
'Velna kūka' jeb grēcīgi gardā šokolādes torte
Apelsīnu krēms ar žāvētu augļu mērci un ceptiem āboliem
Žiglie mandeļu un cukura cepumiņi no kārtainās mīklas
Spinātu salāti ar olām un silto bekona mērci
Recepte no grāmatas: tomātos ceptas olas tunisiešu gaumē
Sirdi sildoša burkānkūka
Burkānkūka ar Filadelfijas siera pildījumu
Ķirbja kūka
Šokolādes mafini ar vārīta iebiezinātā piena krēmu
Foto recepte: 'Izkusušie sniegavīri' – mīkstie kanēļa cepumi, kas dekorēti radoši
Lēni gatavots cūkgaļas šķiņķa cepetis ar sidru un medus-sinepju glazūru
Lieliskais brūnītis ar avenēm
Brendija autiņos tīta, ceturtdaļgadsimtu pārbaudīta – adventes laika kūka
Ātrais un vienkāršais ābolu krambls ar mandeļu garšu
Citāds rupjmaizes kārtojums – ar plūmēm un maskarpones krēmu
1
2
3
4
...
10
1. lapa no 10