Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Buljons
Vistu mādziņu mērce
Vakariņas pa lēto: olimpietes Līnas Mūzes-Sirmās ķirbja krēmzupa
Trīs "burvju" sastāvdaļas, kas vistas buljonu padara īpaši labu
(1)
Vienkārši noteikumi aromātiskas un gardas zupas vārīšanai
Liellopa gaļas sautējums ar papriku
Video: Magnuss Eriņš gatavo neatvairāmi sātīgu "chili con carne"
Tomass Pildegovičs gatavo kuskusu ar dārzeņiem un krāsnī ceptu vistu
Vegāniskā Tom Kha zupa ar nūdelēm Kašera izpildījumā
Slinkie pelmeņi
Māras Slejas bukstiņputra valsts svētku galdam
Slinkie tīteņi
Krēmīga siera polenta ar sēņu ragū
Vīna mērcē un dārzeņos sautēta liellopa gaļa – ātrāk un vienkāršāk, nekā izklausās
Profitroļu 'kurkuļi' ar buljonu
Kaulu buljons – maģiskais veselības eliksīrs. Taisnība vai maldīga ažiotāža?
Maltās gaļas mērce ar burkāniem un saldo krējumu
Recepte no grāmatas: cepta vista ar dzērvenēm sinepju mērcē
Viltotie kāpostu tīteņi cepeškrāsnī
Asi saldais brūvējums ar vistas fileju un kokosriekstu pienu
Ātrā skābētu kāpostu zupa ar grūbām un mednieku desiņām
No skata necila, bet ar karalisku garšu. Kartupeļu un puravu krēmzupa
Risoto latviskā versija – gruboto
Izaicinājums virtuvē – vērša astes sautējums jeb 'rabo de toro'
Krēmīgais sēņu risoto
Sīpolu un timiāna buljonzupa ar sēnēm
Shepard's pie (gana pīrāgs) – britu klasika
Pirmā sezonas ķirbju zupa
Zupa no visa, kas mājās
Krēmīgais sparģeļu risoto
Skopo skotu sacepums – ganu pīrāgs
1
2
3
4
...
11
1. lapa no 11