Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Speķis
Ideja pašgatavotai dāvanai – sālīts speķis: viltības, lai tas izdotos mutē kūstošs
(1)
Sulīgās un maigās vistas kotletītes
Sulīgs maltais bifšteks ar olu – restorāna recepte
Foto: Latgalīši Reigā brauc! Latgales diena Kalnciema tirdziņā
Kartupeļu un speķīša vafeles ar sieru
Folijā cepta cūkgaļa aromātiskā marinādē
Soli pa solim: kā pagatavot ķiplokotu speķi vai cauraudzīti sīpolu mizās
Lietuvas garšas: vedarai jeb kartupeļu desas
Asinsdesas ar miežu putraimiem
(1)
17 pašgatavotas delikateses, kas svētkos iepriecinās tos, kam saldumi neiet pie dūšas
(2)
Alternatīvie sklandrauši ar speķa vai banānu pildījumu
Foto recepte: sulīgas mencas kotletes soli pa solim
Novadu kulinārais mantojums: skābu kāpostu zupa latgaliešu gaumē
Novadu kulinārais mantojums: Latgales asinsdesas ar brūkleņu zapti
Lai māja smaržo pēc svētkiem! 19 pīrāgu receptes drēgnajām rudens dienām
(1)
Soli pa solim: kā gatavojami tradicionālie baltkrievu draņiki ar sātīgu gaļas mērci
Viltotais zaķis no līdakas un speķīša
Kūpinātas cūkgaļas desas
(2)
Gardais jēra gaļas šašliks
(1)
11 neparasti latviešu virtuves ēdieni, ar ko pārsteigt ārzemniekus
(2)
Vienkāršā griķu putra ar ceptiem sīpoliem un speķi
Soli pa solim: viltotās 'irbītes' ar brūno mērci
Krāsnī cepta aknu un gaļas pastēte ar ķiplokiem un rozmarīnu
Ko latvietis ēda senāk. Trešais stāsts – gaļa, zivis, sēnes un savvaļas augi
(11)
Klasiskie speķa rauši
Latviskās picas ar speķi, lakšiem un lauku sieru
Sautēts trusis ar dārzeņiem
Saldajā krējumā sautētas mežacūkas gaļas kotletes
Cūkgaļas un rudens dārzeņu sautējums podiņā
Gaileņu mērce ar speķi
1
2
3
1. lapa no 3