Sv, 22. decembris
Saulvedis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Subprodukti
No sirds uz mēles jeb subproduktu gastronomiskais šarms
Lietuvas garšas: vedarai jeb kartupeļu desas
Novadu garšas: abādas jeb skābu kāpostu zupa zemgaliešu gaumē
Novadu kulinārais mantojums: Latgales asinsdesas ar brūkleņu zapti
Sirds salāti
Asinsdesas jeb putraimdesas
Alternatīva šašlikam – mājās gatavotas grildesiņas
'Bada' pankūkas ar plaušu un sīpolu pildījumu
(3)
Špikeris: Cik ilgi saldētavā drīkst turēt dažādus produktus
(6)
Gardās kartupeļu desas ar ķimenēm
Virtuves pamati: aknas, mēle un citi nepamatoti peltie gaļas subprodukti
Mēlīšu salāti ar olām un marinētiem gurķiem
Pankūkas ar gaļu un lečo
(1)
Vistu mādziņu un šampinjonu gulašs
Parastā lauku pastēte
(1)
Kommorgenvīderi jeb plāno pankūku pildījums no subproduktiem
(1)
Vārīta mēle
Cāļu mādziņu - saldā krējuma mērce
1
1. lapa no 1