Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Dilles
Vakariņas pa lēto: Madara Biedriņa gatavo vienas frikadeles zupu
Vienkāršais sojšļiks majonēzes marinādē
Kūpinātas vistas salāti ar pupiņām
Gardās kabaču un burkānu omletītes
Video: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Recepte: Anta Aizupe balti klātā galdā ceļ karbonādi ar fritētu kartupeļu cepurīti
Grauzdiņi ar avokado, tunci un olu
Reabilitējamies par sklandrausi – Latvijas aukstā zupa iekļauta starp labākajām pasaulē
(1)
'Dilles vajadzētu ar likumu aizliegt' – Gvineta Paltrova satracina fanus
(7)
Kā uz palodzes izaudzēt dilles
Garneļu, maizes un paipalu olu salātu plate
'Zaļais rasols' jeb kraukšķīgi atsvaidzinošie salāti sāta sajūtai
(1)
Ar žāvētu vistu un sieru pildīti kartupeļi
Ar vistu un tomātiem pildīta paprika siera mērcē
Veselīgās biezpiena tortiljas
Ar malto gaļu un sieru pildīti kabači
Latviskie grieķu salāti
Gurķu aukstā zupa ar zirnīšiem
Lavaša rullīši ar mazsālītu gurķi un biezpienu
Mazsālīti gurķīši ne burkā, bet traukā. Un bez cukura
Pavārmākslas pamati: piecas universālas diļļu mērces, ko pagatavot jāprot ikvienam
Jauno kāpostu salāti jeb 'Coleslaw' ar latvisku piesitienu
Špikeris kulinārajiem iesācējiem – garšaugi, kas būtu jāzina ikvienam
Mazkaloriju aukstā zupa ar marinētām bietēm
Recepte no grāmatas: rūgušpiena aukstā zupa ar bietēm un baziliku
Jauno kāpostu salāti ar redīsiem un rabarberiem
Olu salāti ar mazsālītu lasi
Svaigie salāti ar kūpinātu jūras asari un mārrutku mērcīti skandināvu gaumē
Recepte no grāmatas: biešu un turku zirņu plācenīši
Lavašs ar krabju nūjiņām, tomātiem un dillītēm
1
2
3
4
...
15
1. lapa no 15