Sv, 22. decembris
Saulvedis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Estragons
Forele ar remulādes mērci reizei, kad gribas izsmalcinātu uzkodu
(1)
Mazsālīti gurķīši ne burkā, bet traukā. Un bez cukura
Špikeris kulinārajiem iesācējiem – garšaugi, kas būtu jāzina ikvienam
Recepte no grāmatas: rūgušpiena aukstā zupa ar bietēm un baziliku
Rozā cepelīni ar biezpienu
Pikantā burkānu un tomātu zupa
Mazsālīti gurķīši – šovakar uztaisi, rīt no rīta jau ēdīsi!
Grilēti kabači un šampinjoni citronu marinādē
Mājas limonāde 'Tarhūns'
Vistu krūtiņas melnajos piparos ar ceptu kāpostu šķēlēm un krējuma mērci
Krēmīgais mencas un puravu sacepums
Brokoļu biezzupa ar mājas sieru
Gaileņu žuljēns
Fotorecepte: Holandes mērce
Kā paildzināt griezto garšaugu mūžu
Salsa verde – garšaugu un olīveļļas mērce
Pētersīļu pesto un dateļu jogurts salātiem no Artūra Taškāna
Strausa gaļas tartars
Neparastas un arī vienkāršas maltītes ar zaļumiem - ducis ideju garšas piedzīvojumiem
Kurus garšaugus izmantot svaigus, bet kurus kaltētus?
Sāļā tomātu un estragona kūka
Tomātu un estragona plātsmaize
Puravu un olu salāti ar sinepju mērci
Vistas fileja estragona mērcē
Sautētas zaļās pupiņas ar aromātisku vistu un garšaugiem
Sālīti gurķi pēc 1909. gada receptes
Cepti vistas stilbiņi sinepju un estragona mērcē
Spinātu mērce
Pīlādžos un medū karamelizēts cālis alus mērcē
Tkemali jeb Gruzijas 'kečups'
1
2
1. lapa no 2