Sv, 24. novembris
Velta, Velda
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Indijas rieksti
Veselīgie riekstu un dateļu batoniņi bez cukura
Salāti ar bekonu, garnelēm un olu
Svaigs skats uz ierasto vistas fileju. Padomi un receptes veselīgākam gada sākumam
Ātrais vistas karijs ar turku jogurtu un Indijas riekstiem
Vegāniskais saulgriežu siers – gatavs divās stundās
Cēzara salāti ar kraukšķīgiem tofu gabaliņiem
Burrata siers ar hurmu, vīģēm un pesto
Vienkāršais pesto – tikai trīs sastāvdaļas un desmit minūtes laika
Recepte no grāmatas: persiku sacepums ar drumstalām
Recepte no grāmatas: siera mērce bez siera līdzdalības
Lakšu pesto – tūlītējai baudai un saldēšanai
Sātīgie kvinojas salāti
Riekstojam! Praktiski padomi, kā pārvērst riekstus pienā, sviestā un marcipānā
Ātri pagatavojams saldējums ar riekstiem un datelēm
Pasta ar baziliku un mocarellu
Ķirbja un apelsīnu kūka bez baltajiem miltiem un cukura
Sulīgas steika strēmelītes ar ātri sautētiem vasaras dārzeņiem
Nemaize jeb maize bez miltiem
Figūrai draudzīgā zemeņu kūka
'Snickers' batoniņi kaloriju skaitītājiem
Melleņu kūka bez cukura un olām kaloriju skaitītājiem
(3)
Saldētā avokado un mango kūka bez cepšanas
Vegāniskais ķimeņu siers pistāciju apvalkā
Liesā mango kūka bez cepšanas
Sulīgi vistu šķiņķīši kokosriekstu karija mērcē
Kraukšķīgais muslis ar riekstiem un žāvētiem augļiem
Svētku riekstu vainags ar marmelādi un žāvētiem ķiršiem
Vegāniska siera kūka ar avenēm
(1)
Kā pagatavot pavasarīgo rukolas pesto un kā to izmantot
Vērts pamēģināt – četri rieksti, no kuriem pagatavot pienu un riekstu sviestu
(1)
1
2
1. lapa no 2