C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Jūras veltes
"Mazliet uzbrukums mūsu dzīvesveidam" – uzņēmuma pārstāvis par ierobežojumiem kūpinājumiem
(7)
Paeljas senākā sastāvdaļa... Iepazīt Valensijas apkārtnes virtuvi no zupas līdz desertam
Nacionālā nēģu sezona ir sākusies – kāls faktu par iecienīto zivs brālēnu
(12)
Figūrai draudzīgi salāti: kas jāņem vērā, lai nepārvērstu veselīgo maltīti kaloriju bumbā
Soli pa solim: kā pareizi izvēlēties, vārīt un ēst vēžus
(7)
Februāra meistarstiķis – paelja: kas jāņem vērā, gatavojot šo karaliski gardo ēdienu
(1)
Delikatese, kas jānogaršo kaut reizi dzīvē – pildīti cukīni ziedi
Marta izaicinājums – mīdijas: kā izvēlēties, gatavot un ēst vienkāršo ļaužu 'austeres'
(6)
Gavēņa receptes: 18 ātrās idejas, kā sakombinēt makaronus ar zivīm un jūras veltēm
Kā pareizi atkausēt saldētas zivis un jūras veltes
10 populāri franču ēdieni, kas jānogaršo kaut reizi dzīvē
(2)
Izsmalcināti greznā japāņu virtuve
(1)
Pieci vērtīgi padomi, kā pasniegt un uzglabāt dzirkstošo vīnu svētku laikā
Septiņas neparastu garšu kūkas Otrajai adventei ģimenes lokā
Jūras velte, kas jānobauda kaut reizi dzīvē – septiņas idejas maltītei ar jūras ķemmītēm
Krēmīgie rīsi gardās maltītēs: ducis risoto un rīsu biezputru recepšu
Rīsu nūdeles ar garnelēm un cukurzirņiem
Šodien pusdienās siltie salāti. 14 idejas gardām, aromātiskām maltītēm
Trīs pasaules restorānu piekoptas tendences, kuras pie mums tik drīz nesastapt
Vieglās vasaras uzkodas ar jūras veltēm
Iesildāmies zivju ceturtdienai jeb ēdienkartē jūras veltes
Asā tomātu zupa ar jūras veltēm
(7)
Jūras veltes ar ķiplokiem
1
1. lapa no 1