C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Kaperi
Fiksā lēcu zupa ar frikadelēm
Fusilli ar spinātu un gorgonzolas mērci
Cāļa aknu salāti ar avokado
Siltie olu kulteņa salāti ar tunci
Gatavo Ints Teterovskis! Foreles burgers svētku noskaņās
Tunča salāti ar kartupeļiem un paipalu olām
Cēzara salāti ar kraukšķīgiem tofu gabaliņiem
Sicīlijas sautējums kaponata – papildporciju prasīs visi
Rozā cepelīni ar biezpienu
Pildīta paprika ar kazas sieru
Kartupeļu salāti ar kaperiem un sinepju mērci
Fiksie kūpināta jūras asara un olu salāti
Figūrai draudzīgie kartupeļu salāti ar kaperiem un vinegreta mērci
Trīskārtu piparotais steika sendvičs
Soli pa solim: kā pagatavot leģendāros Kēnigsbergas klopšus ar krēmīgi maigu mērci
(5)
Uzkoda svētku galdam: vārītas gaļas šķēles ar tunča-kaperu mērci
Omlete ar turku zirņiem un olīvām
Pavasarīgie kartupeļu-olu salāti ar krāsainiem dārzeņiem
Bagātīgs baklažānu sautējums sicīliešu gaumē jeb 'caponata'
Ātrais brieža tartars ar baltajiem sīpoliem un diļļu ziediem
(4)
Liellopa filejas tartars
Video: Itāļu salāti 'Panzanella' baudīšanai ar šašliku
Ātrā teļa gaļas 'piccata'
'Kažoks' bez siļķes – neparasta salātu rulete svētku galdam
Cepeškrāsnī cepti pelmeņi ar jogurta–kaperu mērci
Kūpināta laša krēmsiers
Cepts lasis skandināvu gaumē ar marinētu gurķu salātiem
Laša steiks ar lēcām
Sāļāka maltīte bez sāls – ar kādām piedevām aizvietot garšvielu
Pica ar mocarellu, anšoviem un olīvām Neapoles gaumē
1
2
3
1. lapa no 3