Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Kumīns
Krāsainais burkānu humoss, ko pasniegt ar uzkodām
Meksikas garša: Kesadiljas ar vistu un avokado mērci
Klasiskais plovs ar jēra gaļu
Karijs ar brokoļiem un kartupeļiem
Grilēta 'tandoori' vista – gandrīz šašliks indiešu gaumē
Recepte no grāmatas: pikantā karija omlete Indijas noskaņās
Recepte no grāmatas: tomātos ceptas olas tunisiešu gaumē
Veselīgais tortiljas tako ar plucinātu vistu un salsu
Vienkāršais ziedkāpostu un saldā kartupeļa karijs
Vista asā kokosriekstu, čili un ingvera mērcē
Kā pašam pagatavot sildošo un universālo 'Garam masala' garšvielu maisījumu?
Ķirbja karijs
Cūkgaļas fileja ķiršu mērcē
Sildoši sātīgais meksikāņu sautējums 'Chili con carne'
Trejkrāsu humoss
Cepts ziedkāposts ar burratas sieru un pesto
Avokado gaspačo ar nektarīna jumtiņu
Grilētu garneļu iesmiņi ar arbūza un brinzas salātiem
Dārzeņu sautējums
Mīdijas baltvīna mērcē ar ķirštomātiem un čorizo
Ziedkāpostu un turku zirņu krēmzupa
Sviestā cepta ideālā vistiņa Indijas gaumē
Pildīta paprika ar kazas sieru
Siltie biešu salāti ar bulguru un zemesriekstu-sinepju mērci
Saldo kartupeļu un turku zirņu sautējums
Koriandra zaļumu mērce jeb 'mojo de cilantro'
Pikantais gaļas un pupiņu sautējums ar alu
'Našķoties' Zanes čili sautējums maizes bļodiņā
'Našķoties' Zanes pilngraudu krekeri
Sulīgs citronvistiņas šašliks cepeškrāsnī
1
2
3
4
1. lapa no 4