Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Kurkuma
Cepti ziedkāpostu steiki ar koriandru
Krēmīgā olu salātu brokastu maizīte
Tradicionālais spāņu ēdiens – paelja ar tīģergarnelēm un čorizo desu
Vegāniskais saulgriežu siers – gatavs divās stundās
Grilēta 'tandoori' vista – gandrīz šašliks indiešu gaumē
Sinepju gurķi ar trīs veidu sinepēm
Recepte no grāmatas: libāniešu ēdiens – grilēta kafta
Recepte no grāmatas: siera mērce bez siera līdzdalības
Jāņu siers trīs stundās
Cepeškrāsnī cepti biezpiena plācenīši
Sildošais ziemas plovs
Kurkuma late jeb zelta piens
Gaileņu sviests – aromātisks un bagātīgs
Gardais Jāņuzāļu siers - rīta rasā salasi Jāņuzāles, pusdienlaikā sagatavo sieru, vakarā liec galdā!
Svaigā kokosa un citronu tarte bez glutēna
Eksotiskais saldā kartupeļa un turku zirņu sautējums
Pikanti kāpostu-burkānu plācenīši
Sviestā cepta ideālā vistiņa Indijas gaumē
Klasisks uzbeku plovs ar jēra gaļu un kurkumu
(1)
Ķirbja un apelsīnu kūka bez baltajiem miltiem un cukura
Cūkgaļas fileja ar spinātu un fetas siera pildījumu
Foto recepte: Ātrais Līgo siers
Gurķu-sinepju salāti ziemai bez pasterizēšanas
Sviestmaižu gurķi ziemai bez pasterizēšanas
Saldskābās gurķu šķēles ar kurkumu ziemai
Vegāniskā rabarberu plātsmaize
(2)
Neceptā apelsīnu un aveņu krēma torte no lavaša kaloriju skaitītājiem
Austrumnieciskais vistas sautējums ar turku zirņiem un lapu kāpostu
Kā pagatavot krāsnī uz burkas vai pudeles ceptu sulīgu vistu ar zeltaini kraukšķīgu ādiņu
(2)
Četri ēdieni stundas laikā: vista, cepti dārzeņi, rīsi un salāti
1
2
3
1. lapa no 3