Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Lauru lapas
Vistas gaļas galerts ar zirnīšiem un olu
Sēņu biezzupa ar valriekstiem
Olīvu vietā – marinētas vīnogas
(1)
'Zutiņu' saimnieces sēņu zupa ar grūbām pa štengrajai modei
Špikeris kulinārajiem iesācējiem – garšaugi, kas būtu jāzina ikvienam
Liellopa karpačo ar marinētiem sīpoliem un rudzu maizes drumstalām
Frikadeļu zupa ar zaļajām pākšu pupiņām
Sildošs sautējums ar cūkgaļu un turku zirņiem
Cūkgaļas sautējums ar sakņaugiem un tomātiem
Ziemassvētku šķiņķis zviedru gaumē
Lēni gatavots cūkgaļas šķiņķa cepetis ar sidru un medus-sinepju glazūru
Ātrā skābētu kāpostu zupa ar grūbām un mednieku desiņām
Kartupeļu un foreles biezzupa jeb čauders
Izaicinājums virtuvē – vērša astes sautējums jeb 'rabo de toro'
Recepte no grāmatas: sīpolklopsis
Sezonas pirmā pupiņu zupa
Līdz perfekcijai atstrādāta recepte – tomāti želejā
Omītes marinētie tomāti ar gurķīšiem
Tomāti želejā no omītes pierakstu grāmatas
Pašu kūpināts cauraudzītis
Marinēti pavasara gurķīši ar lakšiem trīs stundās
Uzlabotā klasika – frikadeļu zupa ar kausēto sieru
Bujabēze – zupa no Marseļas. Katra centa un gatavošanas minūtes vērta
Sīpolu sitenis jeb sīpolklopsis
Skopo skotu sacepums – ganu pīrāgs
Īstais ukraiņu borščs pēc sešdesmito gadu receptes
Laša un kartupeļu biezputras sacepums šefpavāra sievas gaumē
Kronēšanas cālis jeb karaliskie vistas salāti
Ratatujs no multfilmas 'Gardēdis'
Sutināti skābie kāposti pēc senas Kaucmindes receptes
1
2
3
4
...
12
1. lapa no 12