Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Melnie pipari
Brokastu pīrāgs ar zaļo pesto un krāsainiem ķiršu tomātiņiem
Jāņu siera kēksiņi
Maltās gaļas veltnīšu turku māsīcas – Izmiras koftas
(1)
Krēmīgā olu salātu brokastu maizīte
Pavasarīgie spinātu salāti ar kukurūzu un pupiņām
Bērnībā nīstais, tagad mīlētais – vinegrets
Karstmaizes nesteidzīgām brokastīm
Maigais kukurūzas un tunča smēriņš uzkodām
Olu salāti ar tunci un zirnīšiem
Meksikas garša: Kesadiljas ar vistu un avokado mērci
Skaistā, kraukšķīgā kartupeļu kūka – 'Pommes Anna'
(1)
Ceptas reņģes želejā
'Japchae'. Ceptas stikla nūdeles ar gaļu un dārzeņiem
Čīzburgeru kesadiljas – sātīga uzkoda ballītei vai brokastīm
Karstā gaisa katlā cepta rozmarīna maize
Cukīni un burkānu plācenīši
Pie grilētas gaļas tieši laikā – svaigie salāti ar granātābolu
Cepti sparģeļi un ķirštomāti ar kaņepju sviestu
Fritētas sēra piepes ar čili
Recepte no grāmatas: klasiskas cūkgaļas karbonādes ar burkānu un zirnīšu sautējumu
Brusketas ar ķirštomātiem, mocarellu un pesto
Grilēta 'tandoori' vista – gandrīz šašliks indiešu gaumē
Maltās gaļas mērce ar sīpoliem un saulē kaltētiem tomātiem
Vasarīgi Cēzara salāti ar grilētu vistu un grauzdiņiem baudīšanai dārzā
Kartupeļu vēdeklīši ar putotu dzidrināto sviestu un zaļumu krēmsieru
Liellopa filejas steiki ar garnelēm ķiplokos jeb 'surf and turf'
Pannā sutināti spināti kataloniešu gaumē ar ķiplokiem un rozīnēm
Brokastu kārtainās mīklas groziņi ar tomātiem, fetas sieru un olu
Kartupeļu un redīsu salāti ar olu un lociņiem
Svaigie salāti ar āboliem, bietēm un konservētu skumbriju
1
2
3
4
...
26
1. lapa no 26