Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Paipalu olas
Marinētas paipalu oliņas ar redīsiem un zaļumu krēmu
Garneļu, maizes un paipalu olu salātu plate
Gaļas bumbiņas tomātu mērcē pildītas ar paipalu olām
Tunča salāti ar kartupeļiem un paipalu olām
'Olalā!' dzīvesveids: paipalu cepeši, 'créme brûlée' un 2000 olu dienā
Kā pareizi izvārīt un nolobīt paipalu olas: pārbaudīti triki
Gardās un ātrās saldo kartupeļu vafeles vasaras brokastīm
Skābeņu krēmzupa ar paipalas oliņu un bekona grauzdiņu
Paipalu olas skotu gaumē
(2)
Cēzara salāti ar brokoļiem
Zaļā dārzeņu aukstā zupa ar garnelēm
Pavasarīgi svaigie kartupeļu salāti Lieldienām
Pilngraudu maizītes ar lasi, avokado un paipalu olām
Rudenīgie riekstu ķirbja salāti
Laša tartars ar paipalu olām
Salāti ar vārītu vistu, ananasiem un paipalu olām
Liellopa filejas tartars
Raibās paipalu oliņas Lieldienu mielastam – 12 receptes svētkiem
Laša tartars ar avokado un vārītu paipalu olu
Svaigie salāti ar redīsiem, paipalu olām un dīgstiem
Rasols ar trīs veidu gaļu un paipalu olu majonēzi
Spageti Vidusjūras gaumē ar tunci, tomātiem un paipalu olām
Vakariņu maizītes ar biezpienu, paipalu olām un tītara šķiņķi
Kā ikdienas ēdienkartē iekļaut raibās paipalu oliņas
Uzkoda kārumniekiem – siļķe uz kraukšķīga sēklu maizcepuma
Aukstā skābeņu zupa ar zirnīšiem un marinētām bietēm
Grūbu un meža ķiploku putra ar mīksti vārītām paipalu olām un grauzdētiem valriekstiem
(3)
Gardā rudzu maizīte ar paipalu olu, spinātiem un prošuto šķiņķi
Pavasara cāļa filejas ar sildītu estragona biezpienu, zaķskābenēm, paipalas olu
(1)
Svaigie lapu salāti ar kartupeļu pankūku un laša tartaru
1
2
1. lapa no 2