O, 5. novembris
Šarlote, Lote
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Reņģes
Ceptas reņģes želejā
21. maijā Salacgrīvā notiks Reņģēdāju festivāls
'Reņģēdāju pavārgrāmata': kā kuivižnieks Skujandž reņģes kūpina
Foto pamācība soli pa solim: kā tīrīt zivi un sagatavot fileju
(2)
Klapkalnciema pēdējie karognesēji. Zvejniekmeita Kristīne Eglīte par ģimenes rūpalu trešajā paaudzē
Sezonas produkts – reņģes: 13 receptes lēto un gardo zivtiņu jaunatklāšanai
(5)
Reņģes restorāna ēdienkartē – nepieciešams labs 'pīārs'
Svaigi marinētas reņģes uzkodu maizītēm
Karijs ar ceptām reņģēm, kokosriekstu pienu un tomātiem
Viltīgs knifs, kā izcept reņģes, salakas un citas sīkas zivteles daudz ātrāk un vienkāršāk
(1)
Marinētas reņģes bez cepšanas
Mājās marinētas zivis – lētāk un garšīgāk! 16 receptes, kas būs pa spēkam ikvienam
Lielais špikeris makšķerniekiem: vērtīgi zivju gatavošanas padomi vienuviet
(1)
Atjautīgs veids, kā izcept reņģes bez piedūmotas virtuves un iespaidīga eļļas patēriņa
(3)
Restorāna cienīga maltīte 30 minūtēs – reņģes kraukšķīgā panējumā ar citronu bulguru
Ceptas reņģītes gardā marinādē
Gardais ceptu reņģu sautējums ar burkāniem, tomātiem un sīpoliem
Plātsmaize ar ceptām reņģēm
Ceļam godā reņģes! Šefpavāra Naura Haukas ieteikumi un idejas
Reņģītes ar olīvu salsu Vidusjūras noskaņās
Vairāk saules, vairāk garšas! 16 sulīgas apelsīnu receptes
Brokastu maizīte ar čia sēklām, krēmsieru un ceptām reņģēm
Bada nēģi – ceptas reņģītes želejā
Marinētas reņģes ar sīpoliem un apelsīnu šķēlēm
1
1. lapa no 1