Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Rozmarīns
Pannā sutināti cūku vaigi
Karstā gaisa katlā cepta rozmarīna maize
Špikeris kulinārajiem iesācējiem – garšaugi, kas būtu jāzina ikvienam
'Air fryer' cepti kartupeļi ar ķiplokiem un zaļumiem
Grilētas foreles ar sinepju sviestu, kartupeļiem un bazilika pesto
Recepte no 'TikTok': kartupeļi ieguldīti siera segā
Ziedkāpostu un kartupeļu sacepums ar sieru
Baltvīnā un saldajā krējumā sautēts trusis – Dienvidfrancijas klasika
Ķirbju un kazas siera lazanja
Kraukšķīgas un asas pupiņas uzkodām ar siera mērci
Krāsnī cepti kartupeļi ar kamambēra cepurītēm
Ribollita – pupiņu un grūbu zupa toskāniešu gaumē
Piparkūku un putukrējuma kārtojums – izsmalcināts deserts svētkiem un ikdienai
Recepte no grāmatas: 'muļķu drošā' fokača ar tomātiem
Četri ātri un efektīvi veidi garšaugu uzglabāšanai
Ko darīt, lai garšaugi tik ātri nesavīst? Uzglabāšanas triki
Itāliete Boloņas mērce ir saderīga arī ar latviskajām grūbām
Viegla pavasara uzkoda: pirmie sparģeļi ar olām
Bujabēze – zupa no Marseļas. Katra centa un gatavošanas minūtes vērta
Uzlabotās olīvas – mājās gatavota Vidusjūras uzkoda
Balto pupiņu un karamelizētu sīpolu smēriņš
Iereibusī itāļu biezputra – risoto
Osso buco: mīlu tevi līdz kaulu smadzenēm!
Krāsnī cepti kartupelīši bekonā
Apgāztā ābolkūka jeb 'tarte tartin' Šampētera versijā
Karstais aperols – vasaras kulta dzēriens ziemas versijā
Seši soļi līdz ideāliem krāsnī ceptiem rozmarīna kartupelīšiem Džeimija Olivera stilā
Meža sēņu un gaļas kotletes ar kraukšķīgu garoziņu
Biešu un kartupeļu sacepums
Paipalu cepetis greznām svētdienas pusdienām
1
2
3
4
5
6
1. lapa no 6