Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Rīsi
Soli pa solim: klasiskie kāpostu tīteņi Latgales omes gaumē
(1)
Vakariņas pa lēto: latviski dziedošais japānis Masaki Nakagava šmorē slinkos kāpostu tīteņus
Ašā cīsiņzupa ar rīsiem un puķkāpostiem
Cepeškrāsnī gatavoti rīsi ar cūkgaļu un desiņām
Pildīta paprika gardām vakariņām: 12 receptes sautēšanai, tvaicēšanai un grilēšanai
Suši sacepums ar krabju un laša pildījumu
Laura Grēviņa gatavo vokpannā ceptus rīsus ar dārzeņiem
Vistas, konservētu ananasu un garneļu sautējums
Tradicionālais spāņu ēdiens – paelja ar tīģergarnelēm un čorizo desu
'Air fryer' vistas fileja ar saldo čili mērci
Čili pupiņu un maltās gaļas 'sautējums' ar rīsiem
Uztura speciāliste par to, kas vērtīgs putrās un kā tās veselīgāk pagatavot
Pasaule var zaudēt 'Prosecco' globālās sasilšanas dēļ, brīdina eksperti
'Yangbaechu-ssambap'. Kāpostu sainīši ar rīsiem
Tomātos sautēta pildītā paprika
Klasiskie krabju nūjiņu salāti ar rīsiem
Ņammīgais sautējums jeb slinkie kāpostu tīteņi
Slinkie tīteņi jeb milzu maltās gaļas, rīsu un kāpostu kotletes
Viltotie kāpostu tīteņi cepeškrāsnī
Gluži kā restorāna 'Gan bei' vistiņa
(1)
Cepti rīsi ar olām un dārzeņiem
Recepte aizņemtām darbdienām: vistas fileja ar papriku karija mērcē
Sezonālā proteīna bļoda
Pirms algas rīsi, pēc algas rīsi: 44 receptes gan izdzīvošanai, gan uzdzīvošanai
Kā izvārīt perfektus rīsus?
Īpaši sulīgā pildītā paprika
Sildošais ziemas plovs
Paeljas senākā sastāvdaļa... Iepazīt Valensijas apkārtnes virtuvi no zupas līdz desertam
Sulīga pildītā paprika ar siera cepurīti
Foto recepte soli pa solim: krēmīgs sēņu risoto ar maigu trifeļu noti
1
2
3
4
...
11
1. lapa no 11