Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Salvija
Špikeris kulinārajiem iesācējiem – garšaugi, kas būtu jāzina ikvienam
Cukini karpiones mērcē – gatavojam kā itāļi!
Sēņu un dārzeņu sacepums ar pupiņu biezeņa 'cepuri'
Persiku ledus tēja ar medu un salviju
Olas skotu gaumē
Griķu miltu un paniņu pankūkas ar bekonu
Sviesta ķirbja tarte ar salviju un cieto sieru 'Džiugas'
Ābolu un pastinaku krēmzupa ar grauzdiņiem
Cālis 'cacciatore' mafijas gaumē
Pica ar sēnēm un rikotas sieru
Ceļvedis garšaugu pasaulē – desmit zaļumi aromātiskai maltītei
Krēmīga pasta ar zirnīšiem un šķiņķi
Astoņas mērces, kuru pagatavošanā vajadzīgas vien divas sastāvdaļas
(1)
Kā paildzināt griezto garšaugu mūžu
Salsa verde – garšaugu un olīveļļas mērce
Veselīgais vistas cepetis ar ceptiem ķirbjiem
Sēņu un ķirbju veģetārais velingtons
Sālsūdenī noturēts tītara cepetis ar salviju un sīpoliem
Sakņu dārzeņu un gaisīgas mīklas sacepums
Kurus garšaugus izmantot svaigus, bet kurus kaltētus?
Lasis, mellenes un rozmarīns – prātu un atmiņu spēcinošie produkti 21 gardā maltītē
Ceptas pīles kājiņas ar pupiņām un lapu kāpostiem
Sēņu risoto ar mandelēm un salviju
Cūkgaļas cepetis ar ābolu mērci
Gatavošanas knifi vēl garšīgākām un aromātiskākām gaļas maltītēm
Garšaugs ar piparotu aromātu – salvija. Desmit idejas nesteidzīgām vakariņām un ne tikai
(1)
Vistas cepetis pienā
Jēra gaļas karbonādes ar sviesta ķirbi, valriekstiem un salviju
Krāsnī cepts sviesta ķirbis ar ķiplokiem un salviju
Gaļas bumbiņas tomātu mērcē ar kartupeļiem
1
2
1. lapa no 2