Sv, 22. decembris
Saulvedis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Saulespuķu eļļa
Kādēļ pārtikas eļļu nav ieteicams pārliet stikla karafē?
Kakla karbonāde medus un espreso marinādē
Recepte: Anta Aizupe balti klātā galdā ceļ karbonādi ar fritētu kartupeļu cepurīti
Plakanmaize ar gaļas bumbiņām Riharda Bukarta mammai
Profitroļu 'kurkuļi' ar buljonu
Divas tortes vienā – 'Snickers' un Kijevas kūka
Klasisks uzbeku plovs ar jēra gaļu un kurkumu
(1)
Novadu kulinārais mantojums: Latgales jobiki
(1)
Burkānu kēkss
Vasarīgi salāti ar persikiem un garnelēm
Vinegrets ar turku zirņiem un papriku
Sulīgie seleriju–bumbieru salāti ar eļļas–laima mērci
Mājās gatavotie zivju pirkstiņi ar zirņu biezeni
Vistas fileja karijā ar rīsiem un zemesriekstu mērci
Lielais eļļu un taukvielu špikeris: kā izmantot un kur uzglabāt
Pannā cepti ķirbji
Kijivas kotletes jeb vistas filejas rullīši ar garšaugu sviestu
Pikantie vistas stilbiņi indiešu gaumē
Magoņu mafini ar citronu krēmu
(1)
Eļļu vai sviestu? Kura taukviela piemērotāka vieglai cepšanai
(1)
Pikantie rīsi ar vistas gaļu un spinātiem
Burkānu kēkss ar krēmsiera glazūru
Rīvmaizē ceptas garneles ar rīsiem un karija mērci
Teļa gaļas šnicele ar gurķu salātiem
Risoto ar sēnēm un bekonu
Vafeļu konusi ar mājās gatavotu saldējumu
Vārīšana eļļā – kādiem piederumiem jābūt un kura ir piemērotākā eļļa
(1)
Virtuļi ar kanēli un pūdercukuru
Gurķu un piparmētru zupa
Sēkliņu, riekstu un augu eļļas – kuras no visām vērts izmantot ikdienas gatavošanā?
1
2
3
1. lapa no 3