Pk, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Saulē kaltēti tomāti
Kartupeļu plācenīši ar saulē kaltētiem tomātiem un sieru
Kraukšķmaizītes ar krēmsieru un saulē kaltētiem tomātiem
Cāļa aknu salāti ar avokado
Turku zirņu salāti ar olīvām un saulē kaltētiem tomātiem
Krēmīgā dārzeņu bumbiņu mērce ar spageti
Recepte, kā dabūt vīru: sulīga vistas krūtiņa bekonā Vidusjūras gaumē
Spinātu kišs – vienkāršāk par vienkāršu
Uzlabotās olīvas – mājās gatavota Vidusjūras uzkoda
Tunča fileja ar siltajiem kartupeļu salātiem – Raimonda Zommera recepte Ziemassvētkiem
Sildošais ziemas plovs
Rozā cepelīni ar biezpienu
Paipalu cepetis greznām svētdienas pusdienām
Fokača
Modīgā polentas pica ar saulē kaltētiem tomātiem un salami
Kuskusa salāti grieķu stilā
Grilētu dārzeņu karstmaizes
Nemaize jeb maize bez miltiem
Desmit minūšu pica uz tortiljas plāksnes
Siera cepumi ar pistācijām un saulē kaltētiem tomātiem
Pelmeņi ar kartupeļu, siera un saulē kaltētu tomātu pildījumu
Sāļais 'Napoleons' ar lakšu, spinātu un svaigā siera pildījumu
Ēdamais Ziemassvētku vainags ar siera bumbiņām un olīvām
Olīvu maize ar rozmarīnu
Universāls vegāniskais krēmsiers
Grūbu salāti ar saulē kaltētiem tomātiem un kukurūzu
Gatavo kopā ar bērniem: vasarīgais dārzeņu gruboto
Gardās uzkodu maizītes ar divu veidu tomātiem
Itāļu sāļais kēkss 'Casatiello'
Vakariņas Itālijā: pasta ar sēnēm, saulē kaltētiem tomātiem un parmezānu
Ar kuskusu pildītas portobello sēnes
1
2
3
1. lapa no 3