Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Selerijas
Recepte svētkiem: cūkas cepetis ābolu sidra un medus glazūrā
Vakariņas pa lēto: Madara Biedriņa gatavo vienas frikadeles zupu
Fiksā lēcu zupa ar frikadelēm
Gardā vasaras zupa ar cukīni
Grauzdiņi ar avokado, tunci un olu
Vegāniskā Tom Kha zupa ar nūdelēm Kašera izpildījumā
Šefpavāra Raimonda Zommera pirmssvētku recepte: 'Osso Buco' ar kartupeļu biezeni
Edgars Bāliņš vāra vistas buljona zupu ar adžiku
Sēņu biezzupa ar valriekstiem
Vīna mērcē un dārzeņos sautēta liellopa gaļa – ātrāk un vienkāršāk, nekā izklausās
Jēra gaļas rump steiks ar marokāņu garšvielām
Jūras asara seviče – svaigie salāti ēšanai ar kukurūzas čipsiem
Mājās gatavota vistu aknu pastēte ar baltvīnu
Tunča salāti pildīšanai sviestmaizēs amerikāņu gaumē
Kartupeļu-puravu krēmzupa
Kartupeļu un foreles biezzupa jeb čauders
Izaicinājums virtuvē – vērša astes sautējums jeb 'rabo de toro'
Shepard's pie (gana pīrāgs) – britu klasika
Ugunīgā vīriešu zapte
Sicīlijas sautējums kaponata – papildporciju prasīs visi
Sildoši sātīgais meksikāņu sautējums 'Chili con carne'
Ārijas Avotas tomātu krēmzupa
Teļa buljons ar gaļas bumbiņām
Fotorecepte: Karstie tītara filejas salāti ar tomātiem un seleriju
Patriotiskie biešu salāti
'SolJanka' jeb kārtīga soļanka Ievas gaumē
Ko un kā ēst un dzert, kad plosās karstuma vilnis
Pupiņu salāti ar šķiņķi, puravu un seleriju
Eksotiskais saldā kartupeļa un turku zirņu sautējums
Dārzeņu biezenis ikdienai un svētkiem – trīs receptes, ko izmēģināt jau šajā nedēļas nogalē
(2)
1
2
3
4
...
9
1. lapa no 9