Pk, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Sezama sēklas
Buljona pīrādziņi ar tītara gaļu
Karijs ar brokoļiem un kartupeļiem
'Japchae'. Ceptas stikla nūdeles ar gaļu un dārzeņiem
Ceptais dateļu pudiņš ar sezamu
Mazie cīsiņi mīklā ar gurķiem sinepēs jeb 'ruksīši plediņā'
Sojas mērcē marinētas olas
'Suši bumbas' jeb alternatīva suši nerullētājiem
Grauzdēta maize ar avokado un grilsieru
Smalkmaizītes ar spinātu, olu un siera pildījumu
Sarkanā kāposta salāti ar saldskābu ingvera mērcīti
Tortiljas čipsi ar humosu
Recepte no grāmatas: poke bļoda, pa spēkam pat vismazākajiem
Spocīgas pildītās olas Halovīna ballītei
Gluži kā restorāna 'Gan bei' vistiņa
(1)
Ķīniešu stila gurķu salāti
Āzijas garša – karijs ar vistu un dārzeņiem
Balto pupiņu un karamelizētu sīpolu smēriņš
Gurķu uzkoda ar ķiplokiem un sezama sēkliņām ķīniešu gaumē
Tomātu un bazilika cepumi ar kazas sieru
Atsvaidzinošie gurķu salāti japāņu stilā
Ātrie siera virtulīši, kas kūst uz mēles
(1)
Sāļā suši torte ar Filadelfijas sieru un lasi
Siera cepumi
Cīsiņi kārtainajā rauga mīklā – konditoreju klasika
Krāsnī cepta foreles fileja ar dārzeņiem
Kraukšķīgais medus cālis
Pupiņu biezputra ar sezamu un žāvētu gaļu
Viltotie buljona pīrādziņi bez gaļas
Krabju salāti Ulda gaumē
Nemaize jeb maize bez miltiem
1
2
3
4
5
1. lapa no 5