Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Sojas mērce
Vakariņas pa lēto: latviski dziedošais japānis Masaki Nakagava šmorē slinkos kāpostu tīteņus
Vakariņas pa lēto: Lelde Dreimane gatavo vistas šķiņķīšus teātra draugiem
Tītara fileja apelsīnu mērcē
30 minūšu marināde vienkāršam vistas šašlikam
Tomass Pildegovičs gatavo kuskusu ar dārzeņiem un krāsnī ceptu vistu
Laura Grēviņa gatavo vokpannā ceptus rīsus ar dārzeņiem
Vistas, konservētu ananasu un garneļu sautējums
Sildošā karija zupa ar kokosriekstu pienu
Saldskābā mērce ar cūkgaļu
Korejas garša: ātri pagatavojamās kimči pankūkas
Japānas garša: spageti 'Napolitan', kas liks itāļiem saraukt uzacis
Karijs ar brokoļiem un kartupeļiem
Rāmen zupa ar bekonu, olām un spinātiem svaigumam
'Japchae'. Ceptas stikla nūdeles ar gaļu un dārzeņiem
Cūku kājas saldskābajā mērcē
Vistas sautējums ar dārzeņiem sojas mērcē
Vienkāršā sojšlika recepte: no sausa klucīša līdz normālam ēdienam
Sojas mērcē marinētas olas
Vistiņa saldskābajā mērcē, ko baudīt ar nūdelēm
Cukīni nūdeles ar apceptu tofu un zemesriekstu mērci
Sēņu zupa ar aso papriku ungāru gaumē
(1)
Sarkanā kāposta salāti ar saldskābu ingvera mērcīti
Ātri pagatavojamie karsto suši 'mafini'
Pīles cepetis ar apelsīniem un sojas mērci
Vraps ar sulīgu vistas fileju
Recepte no grāmatas: poke bļoda, pa spēkam pat vismazākajiem
Gluži kā restorāna 'Gan bei' vistiņa
(1)
Supervienkāršā vistiņa ingvera un citronu marinādē
Ķīniešu stila gurķu salāti
Recepte no grāmatas: sojas mērcē marinētas gailenes ar upenēm un jaunajiem kartupeļiem
1
2
3
4
...
9
1. lapa no 9