C, 21. novembris
Zeltīte, Andis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Spināti
Cepts lasis saldkrējuma mērcē ar šampinjoniem
Fusilli ar spinātu un gorgonzolas mērci
Raimonda Zommera laša fileja ar Indijas garšu
Kraukšķīgie salāti ar sparģeļiem
Salāti ar bekonu, garnelēm un olu
Dārzeņu tarte ar sparģeļiem un spinātiem
Pavasarīgie spinātu salāti ar kukurūzu un pupiņām
Mīdiju zupa ar tomātiem un spinātiem
Spageti ar vistas fileju, papriku, spinātiem un šampinjoniem
Karalis ir gāzts! Pasaulē ir jauns veselīgākais pārtikas produkts
Spinātu pankūku torte ar avokado krēmu un lasi
Rāmen zupa ar bekonu, olām un spinātiem svaigumam
Spināti – viens no kulinārijas izcilākajiem hameleoniem
Tomātu salāti ar grilētiem nektarīniem
Svaigie vistas salāti ar persikiem un avokado
Krēmīgais bulgurs ar tunci un dārzeņiem
Recepte no grāmatas: pikantā karija omlete Indijas noskaņās
Pavasara vitamīnu bumba – dārzeņu salāti ar siera bumbām
Pannā sutināti spināti kataloniešu gaumē ar ķiplokiem un rozīnēm
Recepte no grāmatas: zaļumu 'kotletes', kurās paslēptas nātres
Biešu smēriņš brokastu maizītēm un ballīšu uzkodām
Olu salāti ar mazsālītu lasi
Kefīra smūtijs ar spinātiem un kamu
Smalkmaizītes ar spinātu, olu un siera pildījumu
Makaronu salāti ar bekonu, šampinjoniem un ķiršu tomātiem
Krēmīgais sēņu risoto
Pildīti pastas gliemežvāki
Spinātu kišs – vienkāršāk par vienkāršu
'TikTok' fenomens: Zaļie dievietes salāti
Bērnībā – fui, tagad – ui! Ēdieni, kas iegaršojas ar gadiem
1
2
3
4
5
6
7
8
1. lapa no 8