Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Tomātu sula
Ātrais tomātu gaspačo ar čili asumiņu
Aukstā tomātu zupa ar arbūzu un Tabasko piešprici
Asiņainā Mērija un nevainīgā Mērija: divas receptes vienā
"Ērkšķu" šova Ināra eksperimentē ar čili zupu
Spirdzinoša dārzeņu aukstā zupa ar tomātu sulu
Ātrā vistas-tomātu zupa ar pupiņām kaloriju skaitītājiem
Sāls laizīšana ir vakardiena. Kā pareizi baudīt tekilu
(1)
Oktobra izaicinājums – kāpostu tīteņi: kā tos pagatavot, nepieļaujot iesācēju kļūdas
(1)
Mājās gatavota tomātu sula – vienkāršas receptes gan ziemai, gan ātrai baudīšanai
Vegāniskais sojšliks jeb sojas šašliks
(4)
Tomātu konservēšanas ABC: atbildes uz sezonas karstākajiem jautājumiem
Pieci dzērieni, kas palīdzēs atgūties pēc pārlieku jestras līgošanas
(1)
Ātrā soļanka ar kāpostiem un desiņām
(1)
Paprikas lečo pēc Latgales tradīcijām
Gaspačo ar ķiploku grauzdiņiem
Tomātu biezzupa ar lēcām
Pildīta paprika ar vistas fileju
(1)
Šašliks ar adžiku
Plānās pankūkas no tomātu sulas
Aukstā tomātu zupa uz tomātu sulas bāzes
Rasoļņiks ar rīsiem un tofu
Gaspačo ar baziliku
Uzlabotā tomātu un citronu mērce šašlikam
Tomāti savā sulā ziemai
Tomātu biezzupa
Lečo jeb paprika tomātu sulā ziemai
Tomātu mērce
Nātru salāti ar mārrutkiem un tomātu sulu
Paģiru zupa ar šampinjoniem
Tomātu sulas un kefīra kokteilis
1
2
1. lapa no 2